Urmărește emisiunea live
Revelionul în Dubai, mai ieftin decât în Poiana Brașov. Ce primești la noi de 2 mii de euro
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Revelionul în Dubai, mai ieftin decât în Poiana Brașov. Ce primești la noi de 2 mii de euro / Foto: Pixabay
Revelionul în Dubai, mai ieftin decât în Poiana Brașov. Ce primești la noi de 2 mii de euro / Foto: Pixabay
Dacă vreți să mergeți în Poiana Brașov de Revelion, aflați că prețurile sunt mai piperate decât în Dubai.

În Poiana Brașov un sejur de patru nopți ajunge la 2 mii de euro și nu toate mesele sunt incluse în acest preț. În Dubai, spre exemplu, în aceeași perioadă dai 850 de euro, iar serviciile sunt de lux, transmite Realitatea Plus.

Prețul de 2 mii de euro din Poiana Brașov este pentru o familie cu un copil. Atenție, însă, în primele două zile nu se asigură nicio masă, doar muzică live. Pe 31 decembrie se asigură cina festivă, iar a doua zi un brunch și cina. Nu este menționată niciun fel de activitate pentru turiști. Doar copiii au parte de mese servite separat, însoțite de personaje din desene animate, jocuri interactive sau pictat pe față. Cât despre accesul gratuit la SPA, acesta se face în limita locurilor disponibile.

În schimb, în Dubai, un pachet de Anul Nou costă 845 de euro. În acest preț este inclus micul dejun, un safari în deșert și un tur al orașului. Cu 1.656 de euro este disponibil un pachet de patru nopți la un hotel de patru stele, tot în Dubai, unde toate mesele sun incluse. De asemenea, primești un tur al orașului și o plimbare în deșert, care sunt, de asemenea, incluse în prețul de 1.656 de euro.

SONDAJ: Românii au ales unde petrec Crăciunul 2021

DC News a realizat un sondaj în rândul cititorilor săi cu întrebarea "CRACIUN 2021. Unde îl petreceţi?". Crăciunul 2021 se desfăşoară, din păcate, tot în context pandemic, cu restricţii şi reguli care trebuie respectate de către cei care vor să petreacă sărbătorile de iarnă la munte, la restaurant sau - de ce nu - în destinaţii exotice. De cealaltă parte, mulţi aleg să petreacă acasă, în familie, bucurându-se de preparatele tradiţionale pregătite. 

Iată care sunt rezultatele sondajului DC NEWS: 

- Acasă: 86,7% (29.517)

- În vacanţă, în ţară: 6,6% (2.236)

- În vacanţă, în străinătate: 6,7% (2.298)

Votul reprezintă opinia cititorilor DCNews. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală. Distribuţia voturilor în funcţie de locul de unde s-a votat: acasă sau diaspora, o poți vedea AICI.

VEZI ȘI: Cozi imense la vamă, la intrarea în România. Bogdan Chirieac: Situaţia e dintotdeauna. A ajuns fapt divers

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel