Revelații pentru Gemeni și Pești, viitorul sună bine pentru Taur. Previziuni tari pentru Rac, Balanță, Scorpion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, începând cu ora 9.00, la DCNews și DCNewsTV.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Tendința principală a zilei va fi aceea de gândi mult și de a face prea puțin. Cel mai bine ar fi să fie chiar invers. 

Taur

Viitorul sună bine doar dacă reușești să faci primul pas înspre planurile tale. Și te poți inspira din poveștile unor oameni mai experimentați. 

Gemeni

Îți dai seama că victimizarea nu te ajută cu absolut nimic. Și de aici, viața ta se poate îmbunătăți considerabil. 

Rac

Astrele îți recomandă să îți îndrepți atenția asupra finanțelor. Adică să nu lași pe mâine socotelile pe care le poți face astăzi. 

Leu

Încrederea în spusele colegilor trebuie să aibă un fundament. Să ai dovezi clare. Că dacă nu, s-ar putea să fii destul de dezamăgit. 

Fecioară

Astrele te invită să te gândești la tine în primul și primul rând. Și în ceea ce privește munca, dar și în planurile cu familia. 

Balanță

Astrele îți recomandă să îți comunici în mod activ nevoile. Mai ales membrilor familiei. Altfel, poți fi sigur că nu ți le va ghici nimeni. 

Scorpion

Te vei trezi punând mai multe întrebări decât este cazul. Important este să asculți și să și pui în practică ceea ce afli. 

Săgetător

Discuția cu partenerul despre bani va fi destul de inconfortabilă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fugiți de ea. 

Capricorn

Ți-ar prii cu siguranță să te gândești la cât oferi și la cât primești. În orice domeniu important. Poate vrei să schimbi ceva. 

Vărsător

Poate îți distribui altfel resursele. Mai ales timpul. Nu de alta, dar este nevoie de multă odihnă. Introspecția departe de ochii lumii te va ajuta. 

Pești

Îți vin noi idei legate de planurile pentru viitorul apropiat. Mai ales prin intermediul discuțiilor cu prietenii cei mai apreciați. 

 

 

Pe 17 decembrie, Mercur din Capricorn va face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară. Chiar avem nevoie de acest trigon pentru realizarea bugetului pentru sărbători, a precizat Daniela Simulescu.

Pe 18 decembrie, vine rândul lui Venus din Capricorn să facă trigonul cu Nodul Nord din Taur. Ne vom dori tot ce este mai delicios, mai frumos, mai bun. Și dacă se poate, să dureze mult și bine. Oamenii din jur vor avea o personalitate plăcută, vom fi dornici de evenimente, a mai transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel