România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Cătălina Burghelea | Publicat pe: 19 iul, 11:46
Rețetă mici de casă. Așa prepari CORECT pasta de mici, trucul SECRET al bucătarilor adevărați
Așa faci cei mai buni mititei de casă. 

Ingrediente:

500 g carne de porc/oaie tocată, 1 kg carne de vită tocată, 1/2 lingură bicarbonat de sodiu, 300 ml apă+un cub concentrat supă de vită/supă concentrată de vită, boia de ardei dulce, 2-3 căței usturoi, 1/2 linguriță pudră de usturoi, 2 lingurițe sare, piper, cimbru

Mod de preparare:

După ce cureți bine carnea, toac-o în mașină. Recomandată este carnea de vită mai macră, iar carnea de porc, mai grasă. Ar trebui să ai cca 1/3 grăsime la 2/3 carne macră.

Tot prin mașina de tocat dă și cățeii de usturoi, apoi adaugă și restul ingredientelor: bicarbonat de sodiu, boia, pudră de usturoi, sare, piper și cimbru.

Frământă ingredientele pentru 25-30 minute la robot sau pentru 40-45 minute la mână, până când carnea devine o pastă omogenă. Pe măsură ce frămânți, toarnă apa în care ai dizolvat un cub de concentrat de vită sau supă concentrată făcută în casă.

După ce obții o pastă omogenă, acoperă recipientul cu capac sau folie și dă-l la frigider pentru minim 4 ore. Formează apoi micii, înmuind mâinile în apă periodic, și frige-i pe grătar pentru aprox. 5-6 minute.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro