Rețetă de vedetă. Gastronomia portugheză: Lulas Recheada by Chef Paul Siserman
Chef Paul Sisserman
Chef Paul Sisserman vine cu o propunere delicioasă, special pentru cititorii Spectacola: Lulas Recheada.
„Mâncarea portugheza este faimoasă pentru varietate și gustul incredibil. Cei care cunosc cu adevărat Portugalia, îi consideră gastronomia ca fiind cea mai bună din lume.
În perioada secolelor al XV-lea și al XVI-lea, navigatorii portughezi au călătorit mult și au descoperit noi lumi aducând acasă ingrediente excepționale, mai ales mirodenii. Astfel, au deschis noi orizonturi gastronomice. Au folosit înțelept varietatea de ingrediente și au creat cu măiestrie o serie de rețete care se gătesc și în ziua de azi", spune Chef Paul Sisserman.
Mai mult pe Spectacola
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Culmea prostiei în hipermarketuri. O decizie bizară pe care marii retaileri o iau și care stârnește furia românilor
- De ce nu ni se arată cum se fac crenvurștii. Bulai: Am văzut cu ochii mei ce se întâmplă la o fermă de curcani / video
- Acuzații în presa austriacă: Dronele militare rusești folosesc AI dezvoltat cu Kaspersky
- Nu s-a mai întâmplat de 23 de ani în SUA. Adrian Mitroi: Inflația este lipicioasă, iar dolarul este prea tare
- SRI, mai necredincios ca Toma în noaptea de Înviere. Mesaj simpatic / foto
- O biserică de o frumusețe rară din România, construită în 1878, a ars în totalitate în noaptea de Înviere / foto