Rețetă Chef Paul Mihăilescu: Piept de rață cu piure de dovleac și pară caramelizată / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Rețetă Chef Paul Mihăilescu: Piept de rață cu piure de dovleac și pară caramelizată / VIDEO
Rețetă Chef Paul Mihăilescu: Piept de rață cu piure de dovleac și pară caramelizată / VIDEO
Chef Paul Mihăilescu a dezvăluit, într-un interviu acordat Spectacola și DC News, secretele din bucătăria sa.

Chef Paul Mihăilescu ne aduce toamna în farfurie: Piept de rață cu piure de dovleac și pară caramelizată 

„Noi avem un piept de rață aici, crestat pe piele. Pentru că mă interesează ca șocul termic să ajungă cumva să rumenească pielea, și în același timp să topească grăsimea. Asezonăm cu sare și piper doar pielea, nu și carnea, pentru că sarea scoate apa din țesutul cărnii, iar apoi, aceasta nu s-ar mai prezenta cum trebuie, devine foarte dură și nu vrem să mâncăm ceva cu textură de cauciuc. Vrem ceva cât mai fraged”, a explicat chef Paul Mihăilescu pentru Spectacola și DC News. 

Cum se prepară corect pieptul de rață și care sunt legumele vedetă din sezonul toamnei, care merg cel mai bine lângă acest preparat, vedeți pe SPECTCOLA!

Iuliana Marciuc a fost elev de top: „Am fost premiantă cu coroniță, comandant de grupă, de detașament și chiar de unitate”

Iuliana Marciuc, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”, de la TVR2, a povestit, în exclusivitate pentru Spectacol, ce visa să devină în copilărie, care este relația ei cu notele primite de fiul său la școală și ce fel de elev era ea. 

SPECTACOLA:  În primii ani de scoală, le ce cariera ai visat?

Iuliana Marciuc: Am vrut să fiu artistă ...așa parcă suna și un cântec. Apoi m-am gândit că pot face teatru și în viață.

SPECTACOLA: Dar copilul tău?

Iuliana Marciuc: Nu-l spunea bine pe "r" și mi-a spus că vrea să fie "actoi" iar puțin mai tărziu a zis regizor...

Dacă Iuliana Marciuc s-a numărat printre elevii de top, ce facultate a urmat și care este cea mai draga amintire din viața sa de student...CITEȘTE CONTINUAREA INTERVIULUI PE SPECTACOLA!

Alte interviuri. Tibi Clenci, despre filtrele de pe rețelele de socializare și editarea excesivă a pozelor: ”Modificarea realității îți va fura și ultimul zâmbet”

Tibi Clenci a mărturisit că nu are de gând să fie „blând” cu vedetele din competiția ”Bravo, ai stil!”. Acesta a vorbit și despre cele mai mari greșeli în editarea fotografiilor de pe rețelele de socializare.

În era filtrelor de pe rețelele de socializare, unde ne confruntăm cu o avalanșă de poze editate, Tibi Clenci a spus: 'Suntem oameni... și mulți dintre noi, și la propriu și la figurat, purtam măști. Ne este treamă să ne arătam cu adevărat propria înfățișare. Slăbiciunile sunt momente ce trebuie îndepărtate, însă pentru aceasta ai nevoie de un colac de salvare. Descoperirea acestuia este un lucru ce ține de fiecare dintre noi.'

Tibi ClencI a mai subliniat care sunt cele mai mari greșeli, din punctul său de vedere, în editarea fotografiilor din social media, dar și ce gândește un fotograf profesionist când vede fotografiile „mutilate” prin filtrele care aplică machiaj, subțiază talia sau măresc șoldurile! Citește INTERVIUL INCENDIAR pe SPECTACOLA!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel