Rețea de socializare fără reclame - aproape de lansare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
app.net-fara-reclame
app.net-fara-reclame

O rețea de socializare fără reclame este aproape gata. Ideea aparține americanului Dalton Caldwell, care a reușit să strângă nu mai puțin de 500.000 de dolari pentru proiectul său cu 38 de ore înainte de încheierea termenului de finanțare. Peste 7300 de persoane au donat sume cuprinse între 50 și 1000 de dolari, scrie playtech.ro

Autor: Andreea Iconaru [caption id="attachment_219895" align="alignleft" width="310"] Sursa: playtech.ro[/caption]

Proiectul părea imposibil pentru că nu reușea să strângă suma de bani necesară. Însă, în ultimele zile, situația s-a remediat într-un ritm alert. Caldwell și echipa de dezvoltatori au pronit de la premisa că reclamele din rețelele de socializare afectează experiența în sine. Putem spune că noua rețea, App.net, va fi opusul Facebook în ceea ce privește politica de a obține bani cu scopul de a crește prețul acțiunilor.

Cu nici două săptămâni în urmă, capital.ro scria că Dalton Caldwell i-a trimis o scrisoare deschisă CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, după ce a fost amenințat de directori din companie că ori le vinde afacerea, ori va fi distrus. Dalton Caldwell a mai afirmat că ameninţările de acest gen sunt o practică obişnuită la Facebook si la Twitter şi că şi alţi programatori au trecut prin asta, unora fiindu-le promisa "disparitia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel