Restricții în Capitală. Aurelian Bădulescu: Avem două solicitări. Am convocat comitetul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu
Luna august ar putea începe cu noi restricții și în Capitală. Aurelian Bădulescu, viceprimarul Municipiului București, a făcut noi precizări. 

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a explicat ce restricții ar urma să fie luate în Capitală pentru distanțare fizică. 

”Am solicitat și am avut discuții cu Prefectura Municipiului București în direcția în care aceștia să ne indice dacă au în clar măsuri pe care vor să le aplicăm la nivelul municipiului București, măsuri care vizează și implicarea Primăriei Municipiului București, dar și a celor de sectoare. Până în acest moment prefectul nu a emis o astfel de propunere (n.r. privind obligativitatea purtării măștii), motiv pentru care analizând zonele care sunt vulnerabile am recomandat și înaintat către Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență convocarea de îndată a consiliului pentru două solicitări pe care le avem în acest moment. Obligativitatea purtării măștii în zona pietonală a Centrului Vechi, iar o a doua solicitare ce vine din partea unor asociații de proprietari, cam 6000 de familii care anunță o eventuală situație care afectează sănătatea publică din nordul Capitalei. Limitarea programului la terase nu este un obiectiv care să creeze riscuri pentru transmiterea infecțiilor. Noi am recomandat ca unitățile care au ca domeniu jocurile de noroc să fie închise în intervalul 23:00 - 07:00”, a declarat Aurelian Bădulescu în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel