Restricții de circulație pe DN 1, până la finalul anului
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
Vor fi impuse restricții de trafic pe DN 1, în Prahova, începând cu luna viitoare. 

Autoritățile anunță că se vor institui restricții de tonaj din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, în județul Prahova. Restricțiile vor intra în vigoare în luna mai și vizează vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, scrie Mediafax. 

Decizia a fost luată în urma discuțiilor dintre CNAIR, Poliția Rutieră, autoritățile publice locale și asociațiile profesionale în domeniul transporturilor rutiere. Restricțiile vor fi în vigoare în perioada 5 mai – 15 decembrie.

Anunțul CNAIR

„Informăm conducătorii auto că, începând din data de 05.05.2021, se vor institui restricții de tonaj din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, în județul Prahova. Restricțiile de circulație ce vor fi instituite în data de 05.05.2021 se vor aplica vehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, cu excepția celor destinate exclusiv transportului de persoane”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone între Ploiești și Brașov va fi deviată pe DN1A, pe ambele sensuri, pe traseul: DN1 - DN1A Centura Ploiești – DN1A – Intersecția DN1A cu DN1 Săcele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel