Data actualizării:
Data publicării:

Restricții de circulație în centrul Capitalei, începând de vineri seară. În weekend are loc CN de Drift

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp

FOTO: Facebook @ Tellur
FOTO: Facebook @ Tellur
A patra etapă a Campionatului Național de Drift aduce restricții de circulație în centrul Capitalei începând de vineri seară.

În perioada 2 -3 Septembrie 2023, între orele 08:00-22:00, are loc etapa a IV-a din Campionatul Național de Drift, iar acest lucru aduce și o serie de restricții de circulație în zona centrală a Capitalei, transmite Infotrafic.

Astfel, începând din seara de vineri, de la ora 20:00, până în dimineața zilei de luni, ora 05:00, se va impune restricționarea traficului rutier pe anumite artere importante din oraș.

Aceste restricții sunt necesare pentru a facilita desfășurarea competiției în condiții de siguranță pentru participanți și pentru a minimiza impactul asupra traficului din zonă.

Potrivit sursei menționate, zonele afectate de restricții de circulație includ următoarele segmente de drum:

- Bd. Națiunile Unite, între Str. B.P. Hașdeu și Bd. Libertății

- Bd. Libertății, între Splaiul Independenței și Piața Francofoniei

- Bd. Unirii, segmentul cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției

În contextul restricțiilor de circulație anunțate, autoritățile au pregătit rute ocolitoare pentru a minimiza disconfortul pentru șoferi și pentru a asigura fluxul de trafic în zonă.

Printre rutele alternative recomandate se numără:

- Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. George Coșbuc – Bd. Regina Maria – Piața Unirii

- Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Str. B.P. Hașdeu – Splaiul Independenței – Bd. I.C. Brătianu

- Bd. Unirii – Bd. I.C. Brătianu – Splaiul Independenței – Pod B.P. Hașdeu – Str. B.P. Hașdeu – Str. Izvor – Piața Arsenalului – Calea 13 Septembrie

”Aceste rute ocolitoare sunt concepute pentru a redirecționa traficul în mod eficient, în timp ce restricțiile sunt în vigoare. Este important ca șoferii să fie atenți la semnalizarea rutieră și să urmeze indicațiile autorităților pentru a evita eventualele neplăceri sau întârzieri”, se mai arată n comunicatul celor de la Infotrafic.

În concluzie, evenimentele sportive precum Campionatul Național de Drift aduc un plus de culoare și energie în oraș, dar necesită și ajustări temporare în trafic.

Prin respectarea restricțiilor și urmarea rutelor alternative, putem asigura desfășurarea fără probleme a evenimentului și o experiență plăcută pentru toți participanții și locuitorii orașului.

Citește și: Trafic restricționat pe Podul Prieteniei. Se lucrează pe partea bulgărească a podului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel