Reprezentanţii teraselor de pe litoral acuză Guvernul. "Bomboana de pe coliva turismului"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Reprezentanţii teraselor din Mamaia acuză Guvernul Orban că pune "bomboana pe coliva turismului" după ultima decizie a CNSU, prin care programul este redus până la ora 23:00. 

"Cu părere de rău vă anunțăm că Guvernul #PNL și Ludovic #Orban au hotărât ca terasele, barurile și cluburile să se închidă la ora 23.00. Chiar dacă agenții economici menționați au luat toate măsurile necesare impuse de autorități, #LudovicOrban a considerat că nu este suficient și a decis ca de mâine să le reducă programul. Nu cumva se va aglomera și mai tare lumea până la ora 23?

Pentru noi, cei din Mamaia, sezonul a început târziu, fără sprijin și chiar fără reguli clare din partea guvernului, cu hotelurile deschise, dar fără a putea deschide și restaurantele din hotel. Însă noi ne-am pregătit pentru dumneavoastră: ne-am dotat ospătarii cu măști și mănuși, am pregătit meniuri de unică folosință sau electronice, ne-am mărit terasele cât de mult s-a putut și am distanțat mesele, șamd.", se arată pe pagina de Facebook Visit Mamaia. 

"Bomboana de pe coliva turismului"

"Cu toate acestea am fost și suntem controlați zilnic de comandamente, grupări și comisariate ale guvernului, de parcă noi am fi infractori, iar dumneavoastră, dragi turiști, niște suspecți!

Nu ne-am plâns (unii de frică, alții pentru că mai aveam ceva încredere în ei), am rezistat și am încercat să vă facem cât mai plăcută șederea la noi în ciuda vremurilor ciudate pe care le trăim împreună. Însă, măsura de închidere a teraselor, barurilor și cluburilor la ora 23 este bomboana de pe coliva turismului de pe litoral!

Primăria ne-a ajutat, a redus taxele pentru terase, a suspendat taxa de promovare și ne-a acordat facilități fiscale, ba chiar ne-au luat apărarea și au făcut apeluri către guvern ca deciziile lor să nu ne omoare turismul de pe litoral. Guvernul a ignorat aceste apeluri așa cum ne-a ignorat și pe noi, iar urmările se vor vedea în curând, luna august era luna pe care ne bazam că vom obține venituri cu care să ne putem plăti angajații, furnizorii și dările la stat. Oare cu ce vom plăti miile de angajați, sutele de furnizori?

Ciudat este și cum decizia guvernului Orban vine exact în momentul în care bulgarii relaxează măsurile pentru turiștii români...
Noi vă așteptăm cu drag la Mamaia, ne dorim să vă simțiți bine la noi, să fim cu toții sănătoși și să distrăm cât și cum putem anul acesta!

Iar la anul... fără pandemie, fără covid și cu alt guvern!", se mai arată în postare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel