Reprezentație care a zguduit scena unui concurs de talente
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oamenii talentați știu să facă spectacol oricând și oriunde, fapt dovedit și de o concurentă în vârstă de 37 de ani când a pășit pe scena Got Talent Espana.

Cristina Ramos a fost ultima concurentă care s-a prezentat în fața celor patru membri ai juriului în cea din urmă ediție de preselecții la Got Talent Espana, scrie romaniiautalent.protv.ro.

Concurenta a pășit pe scenă într-o ținută elegantă, iar când a pornit muzica a început să interpreteze câteva versuri care i-au dus cu gândul pe spectatori și pe membrii juriului la operă și muzica clasică. Vizibil impresionați de vocea de soprană a Cristinei, nu mică le-a fost mirarea tuturor când registrul muzical s-a schimbat radical, moment care a coincis cu un gest surprinzător al concurentei prin care a renunțat la o parte a vestimentației sale. În doar câteva secunde, totul s-a transformat într-un spectacol rock, Cristina începând să interpreteze senzațional piesa "Highway to Hell", a trupei AC/DC.

Nu doar publicul a fost în delir, ci și jurații. Cristina Ramos a devenit semifinalistă, după ce Edurne, membră a juriului, a decis să apese butonul auriu (Golden Buzz).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel