Data publicării:

Reportaj VIDEO: Stația de metrou Tudor Arghezi, diferită de restul. Ce o face specială pentru viitorii călători

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: DC News
Foto: DC News
Reportajul de astăzi ne-a făcut să ne plimbăm cu metroul și să aflăm de ce este diferită stația Tudor Arghezi de pe Magistrala 2.

Miercuri, călătorii au putut să folosească noua staţie de metrou “Tudor Arghezi”, dar doar pe o singură linie, între Berceni şi staţia respectivă, deoarece nu s-a terminat de instalat sistemul de semnalizare şi automatizare a traficului. Astăzi am decis să vizităm locul și să vedem de ce a fost nevoie de prelungirea M2.

2. Foto: DC N... (statie-de-metrou-tudor-arghezi-dcnews-ilustrativ-2_94931700.jpg)

Am rămas plăcut surprinși de interacțiunile pe care le-am avut cu oamenii. Cu toții au vorbit deschis despre utilitatea unei astfel de stații în contextul zonal. Unul dintre ei, care a dorit să spună câteva cuvinte și în fața camerei, ne-a mărturisit că s-a mutat cu bună știință în comuna Berceni tocmai pentru a avea acces facil la Tudor Arghezi.

Parcarea este spațioasă și rămâne de văzut dacă va fi în continuare gratuită sau se va aplica tariful de 3 lei pentru întregul interval 07 - 19 și de 3 lei pe oră în afara acestui program. Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a spus că, într-o săptămână, va stabili dacă parcarea din apropierea noii staţii de metrou va rămâne gratuită pentru o perioadă.

3. -imagine fara descriere- (statie-de-metrou-tudor-arghezi-dcnews-ilustrativ-3_38179200.jpg)

Vizionați pe DC News și DC News TV reportajul realizat de echipa formată din Narcis Neagoe și Antoniu Iuriciuc:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel