Replica PSD: Putem da liniștiți președintele în 2014
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Cătălin-Ivan
Cătălin-Ivan

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, marți, în replică pentru președintele Traian Băsescu și Crin Antonescu, că PSD poate să dea liniștit președintele din 2014. Purtătorul de cuvânt al PSD a subliniat că social-democraţilor nu le este frică să intre separat în alegeri.

"Eu cred că PSD poate să dea liniştit un preşedinte anul viitor. Numai că suntem într-o uniune cu liberalii şi, bineînţeles, ne ţinem de cuvânt şi îl susţinem pe Crin Antonescu. Dar nu ne este teamă să intrăm în alegeri separat. PSD niciodată nu a avut această problemă şi nu o va avea vreodată. Orice candidat susţinut de PSD are prima şansă în alegerile prezidenţiale", a precizat Ivan, într-o declaraţie acordată Mediafax.

Europarlamentarul PSD a continuat: "Traian Băsescu îşi pregăteşte, se pare, cariera de analist politic. Evaluează şansele PSD la prezidenţiale. Ţin să-i aduc aminte, în schimb, că dacă nu ar fi fraudat alegerile în 2009 am fi avut un preşedinte dat de PSD. Deci faptul că cel mai mare partid din România nu poate să dea preşedintele ţării sau are o problemă să câştige alegerile prezidenţiale este o minciună. PSD a dat de foarte multe ori preşedintele ţării şi am fi avut acum preşedinte de stânga dacă nu erau furate alegerile".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel