REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, edu.ro, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
112.368 de elevi dintre cei înscriși în prima etapă de admitere în clasa a IX-a au fost repartizați în funcție de opțiunile exprimate. 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. Vezi AICI locurile rămase libere. 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. Fișele au fost completate de 112.949 de elevi. 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. 581 de elevi nu au putut fi repartizaţi. Ei nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal. 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. Aceştia vor intra în a doua etapă a repartizării, programată pentru 8 septembrie, alături de absolvenţii clasei a VIII-a care nu au participat în această etapă, care nu s-au înscris sau care nu au avut situaţia şcolară încheiată înainte de această etapă.

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. Iată calendarul: 

24 iulie 2017: Afișarea situației locurilor rămase libere, a locului de desfășurare și a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă/maternă;

4 septembrie 2017: Înscrierea candidaților la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă/maternă;

4-7 septembrie 2017: Depunerea cererilor de înscriere a absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare;

8 septembrie 2017: Repartizarea acestor absolvenți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel