Află din rândurile ce urmează cum repari maioneza tăiată:
Amestecă două linguri de apă caldă în maioneza tăiată. Astfel, crema se va găti puțin, devenind mai solidă. În plus, va ajută la omogenizarea ingredientelor care intră în componența maionezei. Amestecă maioneza timp de două minute. Dacă nu devine omogenă și mai groasă, pune un gălbenuș într-un vas curat.
Adaugă maioneză tăiată peste ou, însă foarte încet. După ce aceasta începe să se îngroașe, adaugă restul dintr-o dată, amestecând pe măsură ce faci acest lucru. Mestecă maioneză până capătă consistența dorită.
În altă ordine de idei, unii recomandă să pui muștarul de la început. Se zice că, astfel, maioneza nu se mai taie, scrie divahair.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol