Reorganizare a radioului. Planul lui Georgică Severin: Îl pun în practică - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Georgică Severin, președintele Societății Române de Radiodifuziune, a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat DCNews, ideea pe care o are legată de radio și pe care dorește să o implementeze în cursul acestui an.

„Dacă mă întreabă cineva care este cel mai slab punct al radioului în momentul de față, este prezența noastră online. (...) Noi stăm foarte prost în online, din cauza acestei canibalizări dintre canale. Fiecare e cu site-ul lui, cu mama lui, cu problematica lui. Și atunci una din ideile mele, pe care sper să o pun în practică anul acesta, sincer îmi propusesem 1 iulie, dar cred că, din diverse motive obiective, financiare, bugetare, o să se mai ducă un pic, este o reorganizare a radioului, în sensul în care să revenim la redacții. Să avem o redacție culturală, care să livreze materiale, o redacție sportivă", a spus Georgică Severin.

VEZI ȘI: 

Soțul lui Sevil Shhaideh, angajat la Radio România. Severin: Trecem peste acest detaliu macabru, dar...

Corina Drăgotescu, revenire în presă, mare "controversă". Georgică Severin: Mi se face pielea de găină

„Toate aceste elemente contează. Și cred că soluția pentru a fi o forță pe online este legată de crearea unui canal online propriu al radioului. Va fi separat, așa cum este și Radio România Actualități", a explicat acesta la DCNews.

Mai multe informații interesante, în interviul de mai jos cu Georgică Severin:

Precizare 

În urma difuzării interviului cu președintele-director general Georgică Severin, am primit un mail din partea dnei Cerasela Rădulescu, al cărei nume a fost menționat pe parcursul discuțiilor din studio. În contextul în care dl Severin a declarat că a închis toate procesele pe care Radio-ul public le are cu unii dintre salariați, Val Vâlcu l-a întrebat dacă a închis și procesul cu Cerasela Rădulescu, un demers juridic de notorietate publică. Georgică Severin a afirmat că procesul a fost pierdut definitiv de fosta corespondentă la Bruxelles. Dna Cerasela Rădulescu a trimis un mail în care afirmă contrariul. Prezentăm partea care se referă la procesul amintit.

”Va informez, domnule Vâlcu, că procesul pe care il am cu SRR nu are o sentință definitivă, este în recurs, iar mincinosul din fața dvs, Georgică Severin, numit la șefia radioului de PSD,  a spus cu nonșalanța unui impostor în acestă funcție, că acest proces are o sentință definitivă și că el va recupera niște bani de la mine. Tipic pentru un politruc.  Poate în județul Prahova, acolo unde presa locală a dezvăluit că Georgică Severin este traseist politic, fost PDL, ajuns la PSD, în Parlament, fost redactor șef la o publicație de scandal numită Zarva. Nu mă îndoiesc că știți cine era personajul din fața dvs, că a fost implicat, tot potrivit presei, într-un dosar cercetat de DNA privind Parcul Industrial Prahova.
(...)
Nu vă rog să publicați acest drept la replică, oricum voi folosi declarația sa mincinoasă ca probă, în procesul aflat pe rol, fără o sentință definitiva. ”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel