Renumărare voturi la Sectorul 1. Mihai Drăgan: Avem informații că la anumite secții nu există niciun sac cu voturi
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Avocatul Mihai Drăgan a vorbit despre renumărarea voturilor de la Sectorul 1. Acesta a punctat un aspect, din cadrul anchetei, despre care nu s-a mai vorbit în spațiul public.

Avocatul Mihai Drăgan a intervenit telefonic la Antena 3 și a vorbit despre renumărarea voturilor de la Sectorul 1:

„Eu cred că, din perspectiva procesului electoral, primarul actual nu mai poate fi în funcție. Asta e opinia mea, ca simplu cetățean al Sectorului 1. Dacă se  va întâmpla altfel, va fi o lovitură gravă dată democrației și cred că primarul în funcție e primul care trebuie să ceară repetarea alegerilor. Până la urmă principiile trebuie să guverneze orice aspect al democrației“, a precizat avocatul Mihai Drăgan.

La anumite secții lipsesc în totalitate sacii cu voturi

Se pare că la anumite secții lipsesc toate voturile. Uitându-ne la aceste imagini vedem oameni care ies cu saci din acele încăperi. E o informație are nu a mai apărut în spațiul public. Prin prisma calității de avocat pot să știu mult mai multe aspecte. Sunt secții la care nu există niciun sat cu voturi, pur și simplu nu există. Asta înseamnă fraudă electorală. Nici nu mă mai interesează numărătoarea.

În momentul în care lipsește un singur sac ori nu se leagă datele din procesele verbale cu ceea ce se regăsește în saci avem fraudă electorală. Am aceste informații, parvenite din anchetă, că la anumite secții de votare nu există niciun sac. Sacii nu pot fi aruncați în lipsa unor procese verbale.

Două doamne s-au întâlnit în fața Pieței Mureș cu niște domni de la un anumit partid politic care nu aveau ce să caute acolo. Oamenii care se aflau au încercat să blocheze o mașină, iar acele două doamne strigau către jandarmi să oprească mașina pentru că au saci cu voturi în interior. Lucru care nu s-a ntâmplat. Se cam leagă informațiile pe care le avem noi cu acel moment. Eu cred că sacii respectivi nu aveau voie să părăsească acea incintă și cred că nu au apucat să mai fie puși înapoi.

De asemenea, la aproximativ 40% din secțiile de vot, rezultatele nu s-au introdus în acel program special, au fost trimise pe WhatsApp, s-au făcut poze cu telefonul. Expertiza vizează și acest aspect“, a conchis avocatul Mihai Drăgan.

CITEȘTE ȘI  -   Armand vs. Tudorache, renumărare voturi Sector 1. Avocatul Drăgan: S-a temut să nu se aleagă praful!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel