Rengle, câștigător Românii au talent 2018. Andra: Ea merita!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andra
Andra
Andra a avut o reacție după ce Emil Rengle a câștigat finala Românii au talent 2018. Ea a spus cine merita din plin să câștige.

"Iată că acest sezon vine cu o surpriză! Ne-au surprins cei de acasă. Acum ne-au bucurat cu un moment de dans. Mă bucur că pe locurile unu și doi au fost momentele sufletului meu. Bianca Badea a fost Golden Buzz-ul meu anul acesta, pariul meu care a ajuns până pe locul doi. Acest copil, deși nu a câștigat, este pe locul doi. Merita din plin să câștige!

De asemenea, mă bucur că a câștigat Emil. A muncit extrem de mult. Noi, cei care am colaborat cu el, l-am văzut crescând. Nu este doar un bun dansator, dar a evoluat și ca om, dar și ca mentalitate. A îndrăznit să transmită niște mesaje", a zis Andra după finala Românii au talent.

Balerina Bianca Badea a fost primul Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 8. La doar 11 ani, micuța balerină din Bucurști a impresionat juriul cu dansul ei perfect, iar Andra a apăsat putonul auriu care a trimis-o direct în semifinale.

Emil Rengle a câștigat marele premiul Românii au talent 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel