Remember Cenaclul Flacăra. Ovidiu Bălan: Am regăsit-o pe fata care mi-a torturat adolescenţa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sorin Ovidiu Bălan a participat vineri seară la Spectacolul "Remember Cenaclul Flacăra - Adrian Păunescu", care a avut loc vineri la Sala Palatului.

Jurnalistul a povestit ce a simțit când a auzit celebrele melodii.

[citeste si]

"Deşi m-am lăsat de ani buni de fumat, astă noapte am tras o ţigară. De fapt un chiştoc rămas din recreaţia trecută. L-am fumat palmat, cu grijă să nu fiu văzut de vreun profesor zelos, pentru că fapta se pedepsea cu un tuns chel şi trei zile de exmatriculare. Apoi am dat pe goarnă o halbă de bere, tot pe şest, cu grijă să nu fiu văzut de profa de mate, care nu mă avea deloc la inimă şi care, din tot oraşul ăsta mare, nu găsise să locuiască decât lângă terasa cu bere. O bere aducea scăderea drastică a notei la purtare. Noaptea trecută, am avut iarăşi 17 ani. Luaţi de viaţă, ne uităm de multe ori identitatea. Cea de individ şi cea de generaţie. Noaptea trecută, la Sala Palatului, mi-am regăsit-o.

Am regăsit-o pe fata cu sânge de viperă, care mi-a torturat adolescenţa cu indiferenţa ei la dragostea mea. Am regăsit râsul în hohote. Noaptea trecută m-am rugat pentru părinţi şi am aplaudat în picioare cântecele despre Patria mea. Noaptea trecută am fost din nou licean, spectator la Cenaclul Flacăra. Noaptea trecută mi-am recăpătat identitatea pe care uneori mi-am pierdut-o Eu sunt, generaţia în blugi. Eu sunt, generaţia în adidaşi. Te salut, generaţie în blugi. Hai să fumăm o ţigară palmată, să ne tundă chei şi să bem o bere, să se aleagă praful de nota la purtare", a scris Sorin Ovidiu Bălan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel