REMEDII MAHMUREALĂ. Leacuri RAPIDE împotriva mahmurelii de Revelion
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
De Revelion, nu prea mai ținem cont nici de numărul caloriilor, nici de numărul paharelor băute, dar a doua zi riscăm să ne trezim cu dureri de stomac, dar și de cap. În rândurile de mai jos aflați cum puteți scăpa de mahmureală.

Alcoolul este diuretic și, din acest motiv, oamenii care beau vor urina mai mult şi astfel corpul va pierde mult din fluidele necesare funcţionării normale. Totodată, toxinele din alcoolul care fermentează vor umple organismul, ducând la diferite manifestări neplăcute.

1. Imediat cum vă treziți, beți două pahare cu apă pentru a contracara deshidratarea.

2. Puteți bea una sau două căni de cafea cât mai repede din momentul în care vă treziți din somn. Important este să nu exagerați.

3. Zeama de varză, ciorba acră și murăturile vă scapă de senzaţia de greață.

4. Beți un suc de citrice pentru că ajută la metabolizarea mai rapidă a alcoolului din organism.

5. Luați o banană, pasați-o, puneţi puțin lapte şi miere și consumați amestecul. În plus, un ceai cu ghimbir este perfect pentru că vă va ajuta să vă reveniți.

6. De asemenea, chiar dacă vi se va părea foarte greu, faceți o plimbare! Puțină mișcare nu strică și vă veți simți mult mai bine.

7. Puteți apela și la medicamente, cele mai eficiente fiind cele care conțin cisteină. 

8. Durerea de cap poate fi înlăturată cu ajutorul ceaiului verde. Pentru ca acest ceai să-şi facă efectul în cel mai scurt timp, este recomandat să fie cât mai concentrat.

[citeste si]

Cel mai bine este totuși să nu ajungeți la durerile de cap! Așa că, sfatul cel mai bun este să beți în cantități moderate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel