REMANIERE. Codrin Ștefănescu: Te-a atins vreodată Dragnea? Atunci pa!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu a reacționat vizavi de subiectul zilei - remanierea guvernamentală.

Codrin Ștefănescu sugerează că miniștrii care sunt dați afară din Guvern au fost apropiați de Liviu Dragnea.

”Remaniem tot si de-a valma ! Ministrii performanti de ieri, remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi. Te-a atins vreodata, Dragnea ? Atunci, pa ! Vorba lui Ciolacu : asa incepe reforma sanatoasa din interior ! Hai, ca e de bine ! Mergem sigur spre victorie...”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Mesajul său vine după ce Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat că: ”O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniștri trebuie să respecte direcția pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare și candidații de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili și de perspectivă.

Sunt mai multe județe care au tineri competenți și bine pregătiți profesional. Și trebuie să ne uităm și acolo. Așa începe o reforma sănătoasă în interior și nu cu decizii luate în afara partidului. La fel cum poate ar fi bine să introducem în statut o regulă prin care toți președinții de organizații și conducerea de la nivel central să aibă maxim două mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectivă clară și reală în interiorul partidului.

Voi cine credeți că ar trebui să ocupe funcții în guvern?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel