Reluare ALEGERI în Sectorul 1. Dan Tudorache: Atunci mi s-au aprins multe beculețe. Ne dorim o Românie normală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Daniel Tudorache susține că alegerile locale la Primăria Sectorului 1 ar trebui să fie reluate, mai ales după ce a depus în fața judecătorilor probe care ar dovedi că au fost fraudate rezultatele. 

Daniel Tudorache, primarul încă în exerciţiu al Sectorului 1, a susținut că se așteaptă ca judecătorii să dea verdictul de reluare a alegerilor locale pentru această primărie. 

”Ținând cont că noi ne dorim o Românie normală, mă aștept la o decizie normală. La o decizie de invalidare a mandatului și de reorganizare a alegerilor la Sectorul 1, pe data de 1 noiembrie, la două săptămâni așa cum spune legea. Softul este una dintre problemele pe care le-am constatat, dar nu e singura pe care am prezentat-o săptămâna aceasta la judecătoria Sectorului 1. Sperăm ca decizia să fie în consecință cu faptele petrecute în perioada de după alegeri pentru că tot ce s-a întâmplat și tot ce am prezentat noi instanței, faptele s-au petrecut după data de 27, deci după ce buletinele au fost numărate în secțiile de votare.

Eu vă spun ce am constatat. Primele semne de întrebare au apărut de la numărătoarea paralelă, a PSD-ului, unde aveam un plus de vreo 200 de voturi, la PNL era tot așa un plus de vreo 145 de voturi, dar în final în baza AEP Clotilde ar fi avut 1000 de voturi în plus. Deci atunci mi s-au aprins multe multe beculețe”, a declarat Daniel Tudorache la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel