Regulile machiajului italiencelor: ce fac doamnele pentru a arăta perfect
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Regulile machiajului italiencelor,  ce fac doamnele pentru a arăta perfect. Sursa foto: freepik.com
Regulile machiajului italiencelor, ce fac doamnele pentru a arăta perfect. Sursa foto: freepik.com
Fetele italiene arată întotdeauna uimitor, deoarece știu să-și sublinieze trăsăturile în mod natural, făcându-le și mai atractive.

În același timp, make-up artiștii cred că machiajul italian are trăsături foarte strălucitoare care pot fi adoptate și te transformă, în câteva minute, într-o siciliană pasională. Baza machiajului italian sunt întotdeauna naturalețea și feminitatea.

Pentru ca tenul, care este expus, în fiecare zi, razelor soarelui strălucitor, să rămână radiant și hidratat, italiencele folosesc uleiuri. Opțiunile preferate ale italiencelor sunt uleiurile de  strugurii, măslinele și migdalele. Doamnele și domnișoarele din Italia elimină produsele cosmetice de pe față cu ajutorul uleiurilor, care nu deteriorează pielea. Această metodă vă permite să hrăniți suplimentar tenul și să-l faceți mai neted.

Mască cu ulei de cocos și bicarbonat de sodiu. Care sunt beneficiile pentru piele

Înainte de a se machia, italiencele aplică o cremă ușoară sau un spray care conține componente hidratante, astfel încât toate produsele să se întindă uniform.

Corectorul este unul dintre produsele cosmetice preferate ale italiencelor. Adesea refuză să folosească fondul de ten, dar aplică corector sub ochi, pe vârful nasului, în colțurile buzelor și pe petele pigmentare. Produsul este lăsat să se usuce și abia apoi este distribuit cu o perie pufoasă.

Este important să vă ștergeți fața cu un șervețel după aceea pentru a elimina excesul de produs. Această tehnică permite femeilor italiene să creeze un aspect tânăr și proaspăt.

Păstrează întotdeauna o crenguță de rozmarin în casă. Iată cinci motive

Un alt element de bază din geanta de machiaj a fiecărei femei italiene este fardul de obraz de culoarea piersicii. De obicei, aleg tonuri calde, pentru că majoritate au un ten măsliniu. Spre deosebire de locuitorii altor țări, domnișoarele din Italia aplică fardul de obraz nu pe obraji, ci pe pomeți, creând un efect de lifting, care subliniază ușor relieful. Italiencele nu folosesc creme bronzante, deoarece soarele le oferă un bronz auriu minunat.

Italienele sunt convinse că sprâncenele sunt accentul principal al feței. Este important ca acestea să nu arate prea întunecate. Fetele nu-și smulg sprâncenele, ci le pieptănă, apoi le conturează cu un creion pudră și le fixează cu un gel transparent. Sprâncenele moi și pufoase fac fața mai expresivă și mai tânără.

Proprietățile utile ale apei micelare pentru podoaba capilară. Iată care sunt acestea

Pentru machiajul de seară, italiencele adaugă umbre calde maro pe toată pleoapa mobilă. Subliniază linia de creștere a genelor cu un creion închis la culoare, aplică ruj de o nuanță complexă pe buze. Nu fac un contur prea îngrijit a buzelor, încercând să creeze un efect natural care să atragă atenția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel