România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 29 iun, 18:50
Reguli de distanţare, nerespectate la munte şi la mare. Cine ia amendă
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat cine va fi amendat în cazul nerespectării regulilor de distanţare şi igienă la munte şi la mare. 

"Pot fi amendaţi şi operatorul economic, dar şi turistul. Oricum, scopul nostru nu este să ne transformăm într-un stat poliţienesc. Agentul economic are o activitate de desfăşurat, cetăţenii participă la activităţi. Se evaluează, sunt controale, se dau şi amenzi. Nu se mai ocupă ministerul Sănătăţii de amenzi, ci MAI. Sunt şi amenzi pentru persoane fizice, dar şi pentru persoane juridice. Dar vrem să mergem pe ideea de spirit civic şi sperăm ca agenţii economici să poată impune şi respecta regulile.

Noi am amânat măsurile de relaxare din cauza a ceea ce s-a întâmplat în ultimele 2 săptămâni. Oamenii vor să meargă în concediu, hai să le dăm şansa asta. Poate nu vor să meargă la noi, ci în străinătate. Dar vor fi judecaţi ca cetăţenii unei ţări cu transmitere comunitară accentuată. Fiecare ţară îşi ia propriile măsuri de precauţie. Sper să ne putem reveni, pentru că nu aş vrea să sufere cei care ar vrea să meargă să îşi facă măcar un minim concediu, pentru că alţii nu participă la acest efort", a declarat Nelu Tătaru la Digi24. 

 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro