Regizorul Sean Penn vrea doar vaccinați la noul său film: Nevaccinații oricum nu sunt interesați de filmele mele
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Regizorul Sean Penn vrea doar vaccinați la noul său film: Nevaccinații oricum nu sunt interesați de filmele mele  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Regizorul Sean Penn vrea doar vaccinați la noul său film: Nevaccinații oricum nu sunt interesați de filmele mele / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Actorul și regizorul Sean Penn vrea ca la difuzarea filmului Flag Day în cinematografe persoanele să fie vaccinate împotriva Covid-19.

Actorul și regizorul Sean Penn a declarat pe 23 august că pentru lansarea următorului său film, Flag Day, spectatorii din teatru ar trebui să fie pe deplin imunizați.

În timpul emisiunii americane Late Night with Seth Meyers, difuzată pe NBC, actorul care a jucat rolul lui Harvey Milk a vrut să transmită un mesaj puternic publicului. Acesta este deja cunoscut ca fiind un puternic susținător al imunizării.

„Aș cere ca doar cei vaccinați să meargă să vadă filmul Flag Day”, a spus el.

În iulie 2020, site-ul Deadline a dezvăluit că actorul care a jucat în Mystic River va solicita ca toate persoanele implicate în următoarea sa serie, Gaslit, să fie complet vaccinate. O cerere făcută ca variantă Delta își continuă cursa în Europa și Statele Unite.

Nevaccinații nu sunt interesați de filmele sale

Actorul a avut cuvinte foarte puternice despre persoanele nevaccinate. Într-un interviu CNN cu reporterul Michael Smerconish din 22 august, Sean Penn a spus că a nu fi vaccinat împotriva lui Covid-19 este ca și cum ai pune „cuiva arma la tâmplă”, înainte de a adăuga: „Eu chiar cred că toată lumea ar trebui să fie vaccinată. Ar trebui să fie obligatoriu, cum este aprinderea farurilor de la mașină pe timp de noapte”.

Cu toate acestea, regizorul filmului Into the Wild va trebui să accepte că unele persoane care nu sunt vaccinate vor merge să-i vadă filmul. Într-adevăr, nu este decizia lui să impună vaccinarea în cinematografe.

În Statele Unite ale Americii, doar New York City are intenția să impună un permis sanitar în cinematografe începând cu 13 septembrie, Los Angeles urmând și el exemplul, dar detaliile sunt necunoscute în prezent. Între timp, Sean Penn este convins că „oamenii care nu sunt vaccinați probabil că oricum nu sunt interesați de filmele [sale]”, scrie HuffingtonPost.

VIDEO. Celebrul actor Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unei familii

Actorul american Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina spaţioasă a unei familii din Warwickshire (Marea Britanie), într-o scenă care face parte din noul film al francizei de acţiune "Misiune Imposibilă", informează marţi mass-media locale citate de EFE, scrie Agerpres. 

Superstarul hollywoodian, în vârstă de 59 de ani, a folosit proprietatea lui Alison Webb pentru a filma una dintre scene, după ce proprietara locaţiei a fost înştiinţată că o celebritate - al cărei nume nu i-a fost comunicat - va ateriza aici având în vedere că aerodromul din Coventry este închis temporar (citește mai mult și vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel