Regizor rus, discurs halucinant la televiziunea de stat. Amenințări pentru cei care se opun literei „Z”: Tabere de concentrare, sterilizare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Regizor rus, discurs halucinant la TV. Amenințări pentru cei care se opun literei „Z”: Tabere de concentrare, de reeducare, sterilizare / Foto: Captură video Realitatea Plus
Regizor rus, discurs halucinant la TV. Amenințări pentru cei care se opun literei „Z”: Tabere de concentrare, de reeducare, sterilizare / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un regizor rus a avut un discurs halucinant la un post de televiziune de stat.

Regizorul rus Karen Shaknazarov, unul din aliații președintelui rus Vladimir Putin, a lansat un mesaj halucinant la o televiziune din Rusia. Acesta a declarat că cei care nu sunt de acord cu războiul din Ucraina ar trebui să fie pedepsiți dur și chiar sterilizați sau trimiși în lagăre de concentrare. 

"Cei care se opun literei „Z” trebuie să înțeleagă că nu o să fie cruțați, că nu va exista milă pentru ei. Totul devine foarte serios, iar în acest caz asta înseamnă tabere de concentrare, de reeducare, sterilizare, asta e foarte serios", a spus Karen Shaknazarov, transmite Realitatea Plus.

El a făcut aceste afirmații la postul de televiziune Pervîi Kanal. Declarația regizorului vine la scurt timp după ce Vladimir Putin a spus că societatea rusă se purifică de figurile opoziției. Pervîi Kanal este canalul rusesc cu cea mai mare acoperire națională controlat în proporție de 75% de guvernul Rusiei. A fost lansat pe 22 martie 1951 și are sediul la Centrul Tehnic "Ostankino", aflat lângă Turnul de Radio si Televiziune "Ostankino", Moscova.

Televiziunea de stat rusă, despre un posibil război nuclear: Toți vom muri într-o zi. Totul se va încheia cu o lovitură nucleară

Televiziunea rusă a discutat constant despre ideea de răspândire a războiului dincolo de Ucraina, promovând ideea unui război „inevitabil” împotriva „Europei și lumii”.

Cele mai importante canale ruse de televiziune sunt cunoscute pentru propaganda difuzată în încercarea de a justifica invadarea Ucrainei de către Rusia. Într-o emisiune de la sfârșitul lunii aprilie, Seara cu Vladimir Solovyov, gazda Vladimir Solovyov, însoțit de Simonyan, a declarat că pentru a împiedica alte țări să intervină în războiul Rusiei cu Ucraina, un război nuclear ar trebui să fie o posibilitate.

”Personal, cred că cea mai realistă cale este calea celui de-al treilea război mondial, bazată pe cunoașterea noastră și a liderului nostru, Vladimir Vladimirovici Putin”, a spus Simonyan, ”știind cum funcționează totul, este imposibil, nu există nicio șansă să renunțăm”. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel