Regina Elisabeta, prima fotografie după moartea Prințului Philip. Apariția care i-a surprins pe mulți: Zâmbitoare și fără haine de doliu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family
Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată pentru prima dată după moartea Prințului Philip. 

Prințul Charles devine "cvasi-Rege". Expert regal, detalii și explicații neașteptate: Regina Elisabeta nu va abdica niciodată!

A MURIT! Regina Elisabeta, încă o pierdere după Prințul Philip

Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată pentru prima dată după moartea soțului ei, ducele de Edinburgh, în timpul unei activități oficiale.

Totul s-a întâmplat marți după amiază, când Regina, în vârstă de 95 de ani, a ținut audiențe virtuale la castelul Windsor, cu ambasadoarele din Letonia și Coasta de Fildeș.

Spre marea surprindere a urmăritorilor, Regina Elisabeta a renunțat la hainele de doliu și a ales să poarte o rochie albastră cu flori și perle la gât.

Mai mult, a fost foarte jovială, zâmbindu-le celor două ambasadoare, relatează The Independent, un lucru neașteptat pentru cei care credeau că aceasta suferă încă după moartea Ducelui. 

Marea dorință a Reginei Elisabeta pentru monarhie, după ce moare. Nick Bullen, culisele Casei Regale: Regina ȘTIE! Harry și Meghan, simple momente în istorie

Este pentru prima dată când este fotografiată îndeplinindu-și îndatoririle regale de când prințul Philip a murit, pe 9 aprilie. Înmormântarea a avut loc la 17 aprilie, iar Regina a păstrat doliu regal până pe 22 aprilie.

În plus, Regina Elisabeta s-a întors la datorie la doar patru zile după moartea soțului ei, pe 13 aprilie.

Regina Elisabeta, înșelată de Prințul Philip? Sarah Bradford și Pat Kirkwood: Le accepta! Aveam viața mai fericită dacă se ducea acasă la soția însărcinată în noaptea aceea

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel