Regina Elisabeta "nu poate dormi nopţile". Cerinţă specială pentru prinţul William: Nu merită riscul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Instagram Royal Family
Foto: Instagram Royal Family
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pare terifiată de posibila pierdere a nepoţilor, astfel că i-a transmis o rugăminte specială prinţului William, al doilea în linia de succesiune la tron. 

Concret, regina i-a cerut nepotului ei să renunţe la zborurile cu elicopterul alături de familia sa, pentru că este terifiată de un posibil dezastru 

Regulile neoficiale ale Familiei Regale oricum interzic membrilor seniori ai Familiei să zboare împreună, dar acestea au mai fost relaxate după ce s-au născut copiii lui William. 

William, Kate şi cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, îşi petrec zilele între Palatul Kensington din Londra şi Anmer Court din Norfolk, acoperind distanţa de 115 mile dintre cele două reşedinţe cu elicopterul. 

William este al doilea în linia de succesiune, în timp ce George, fiul cel mare al prinţului, este al treilea în ordinea la tron. 

O sursă apropiată Reginei a declarat, conform Daily Mail, că "Majestatea sa a spus prietenilor apropiaţi, dar şi celor de la curtea regală că i-ar plăcea ca William să renunţe la a mai pilota, mai ales pe vreme rea, pentru că elicopterele nu sunt cea mai sigură formă de transport. Regina nu doarme nopţile şi este foarte îngrijorată. Ştie, desigur, că William este un pilot foarte bun, dar este de părere că riscurile zborului împreună cu familia sunt mari şi nu merită. O eventuală tragedie ar duce la o criză constituţională. Regina i-a spus şi lui William că, deşi este un pilot bun, accidente se pot întâmpla tot timpul. Majestatea Sa este încântată de modul în care William şi Kate s-au purtat în ultimii ani şi ştie că monarhia este în siguranţă în mâinile lor. De asta nici nu vrea să se gândească ce ar fi dacă li s-ar întâmpla ceva". 

Regina Elisabeta a anulat prânzul cu familia dinaintea Crăciunului

 

Regina Elisabeta a anulat prânzul tradițional de dinainte de Crăciun pentru familia extinsă, ca măsură de precauție, după creșterea numărului de cazuri de infectare cu varianta Omicron din Marea Britanie, relatează BBC. O sursă a dezvăluit faptul că se crede că evenimentul extins anual ar putea pune în pericol planurile de Crăciun ale prea multor oameni.

Urmând sfatul directorului medical al Angliei, profesorul Chris Whitty, de a acorda prioritate evenimentelor ”care contează cu adevărat” pentru a evita riscul de infecție, Regina a restrâns planurile festive. Evenimentul trebuia să aibă loc la începutul săptămânii viitoare la Castelul Windsor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel