Regina Elisabeta, mesaj surprinzător pentru Meghan Markle: "Sunt mândră"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Regina Elisabeta a transmis un mesaj neașteptat despre ducii de Sussex, dar mai ales pentru Meghan Markle, după anunțul făcut de aceștia în urmă cu o săptămână.

Anunțul Prințului Harry și a lui Meghan Markle au luat prin surprindere o lume întreagă, inclusiv pe Familia Regală care a fost dezamăgită de decizia lor de a renunța la statului de membri "seniori" ai Casei Regale. 

Cu toate acestea, se pare că Regina Elisabeta a înțeles situația și a ales să le respecte decizia, ba mai mult a felicitat-o pe Meghan.

„După multe luni de conversaţii şi discuţii mai recente, mă bucur că împreună am găsit o cale constructivă şi de susţinere pentru nepotul meu şi familia sa. Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membri foarte iubiţi ai familiei mele. Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat pentru că s-au aflat în centrul atenţiei în ultimii doi ani şi le susţin dorinţa pentru o viaţă mai independentă. Vreau să le mulţumesc pentru toată munca lor dedicată, în această ţară, în Commonwealth şi nu numai, şi sunt deosebit de mândră de modul în care Meghan a devenit atât de repede unul dintre membrii familiei. Întreaga mea familie speră că acordul de astăzi le va permite să înceapă să-şi construiască o viaţă nouă fericită şi paşnică", a declarat Regina Elisabeta, conform unui comunicat al Palatului Buckingham.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel