Regina Elisabeta i-a dat Camillei un sfat de ziua nunții sale cu Prințul Charles, regretând că nu a ascultat
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
"Este dorinţa mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de regina consoartă", a scris regina
"Este dorinţa mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de regina consoartă", a scris regina
Regina Elisabeta i l-a dat viitoarei sale nurori Camilla Parker-Bowles în ziua nunții sale cu Prințul Charles, pe 9 aprilie 2005 un sfat prețios.

Se pare că, potrivit The Daily Mail, acum 18 ani, sfatul reginei Elisabeta s-a centrat în jurul deciziei Camillei de a purta o pălărie elaborată cu pene, care aproape a fost luată de vânt în timpul ceremoniei.

Un cititor pe buze care a analizat înregistrările din acea zi a spus că Regina Elisabeta a avertizat-o pe Camilla să nu o poarte, dar Camilla nu a ascultat, și Camilla "s-a luptat faimos cu vântul pentru a-și păstra pălăria pe cap în timp ce ea și Prințul Charles ieșeau din ceremonia civilă de căsătorie de la Windsor Guildhall," scrie The Daily Mail.

Despre momentul în care penele Camillei aproape au zburat, Regina Elisabeta i-a spus fiului său cel mare Charles, simplu, "I-am spus, să nu poarte pene."

Din fericire, Camilla a reușit să își păstreze pălăria pe cap în timp ce ea și noul ei soț au discutat scurt cu membrii publicului în afara Guildhall, înainte de a merge să aibă căsătoria binecuvântată de Arhiepiscopul de Canterbury la Capela St. George de la Castelul Windsor (unde Prințul Harry și Meghan Markle și, câteva luni mai târziu, Jack Brooksbank și Prințesa Eugenie, s-au căsătorit în 2018).

Când Charles și Camilla au ieșit din Guildhall ca soț și soție, zâmbeau, discutau între ei și făceau cu mâna mulțimii care aclama; dar apoi, la fel ca noua Ducesă de Westminster (fostă Olivia Henson) la nunta sa din înalta societate, "au fost loviți de rafale puternice de vânt," raportează The Daily Mail.

"Ține-te bine," a spus cititorul pe buze că ar fi spus Charles, înainte ca, patru secunde mai târziu, viitorul rege să declare "Totul bine făcut." Apoi, într-o remarcă despre mulțime, se pare că a spus "Toată lumea vine; sunt foarte curioși," la care Camilla răspunde "Sunt ei?" Charles îi spune apoi miresei sale "Ai reușit să ajungi jos/acum," înainte de a vorbi despre vânt, spunând "Nu sunt sigur că ar fi trebuit."

"Continuă indiferent," a exclamat apoi Camilla, la care Charles a încercat să o reasigure, spunându-i "Putem avea o discuție lungă." Camilla, ca răspuns, a spus simplu "Da."


Dar apoi, din nou, problema cu penele – în acest moment, "regina [Elisabeta] este văzută în înregistrări alăturându-se noilor căsătoriți și este întâmpinată de Charles în timp ce stă în spatele Camillei, în stânga ei și vorbește cu ea," scrie The Daily Mail.

În timp ce o Camilla tulburată încerca să-și țină pălăria pe cap, i-a spus reginei Elisabeta "Oh, părul meu. Cred că penele zboară!" Regina Elisabeta, amuzată în acel moment, face un răspuns rapid înainte de a se muta să stea direct în spatele lui Charles, care a spus "Ups."

Camilla, tot pe acest subiect, a spus apoi "Aș fi dorit să nu fi avut pene," la care Charles a glumit "Arată groaznic." 

Se pare că majoritatea conversației din afara Guildhall a fost despre aceste pene;

Charles a glumit din nou, spunându-i Camillei "O să-mi scoți un ochi," la care Camilla, învinsă, a răspuns "Dacă doar ar zbura. Chiar nu a fost o idee foarte bună." 

Pe măsură ce Charles și Camilla se duceau să salute mulțimea, Regina Elisabeta s-a întors apoi să vorbească cu soțul ei, Prințul Philip, spunându-i "Plecăm imediat. Este atât de mult vânt."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel