Regina Elisabeta a scăpat deja de COVID-19- Surse de la Palatul Buckingham. ”Este UIMITOR”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Regina Elisabeta s-a vindecat de COVID-19/foto captură video, arhivă DCNews
Regina Elisabeta s-a vindecat de COVID-19/foto captură video, arhivă DCNews
Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, a scăpat rapid de virusul SARS-CoV-2, în ciuda stării de sănătate deja sensibile. 

Confirmată duminică cu SARS-CoV-2, Regina Elisabeta pare că deja se simte bine, a trecut peste simptomele date de COVID-19. Se pare că Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, a avut simptome ușoare, după ce duminică a fost confirmată cu SARS-CoV-2. În urmă cu o zi, Regina a avut o convorbire telefonică cu premierul britanic Boris Johnson. 

Citește mai mult aici: Ce face Regina Elisabeta după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Dezvăluire de la Palat

Aseară, surse regale de la Palatul Buckingham au declarat că Regina Elisabeta deja a trecut peste boala dată de coronavirus, care s-a manifestat, în cazul Majestății Sale, cu simptome ușoare, scrie The Sun.

Pe măsură ce simptomele au dispărut, monarhul a putut ieri să țină întâlnirea săptămânală cu premierul Boris Johnson printr-un apel video de la Castelul Windsor.

O sursă din apropierea Reginei a spus: ”Ea deja a trecut peste COVID- este uimitor când mă gândesc că a scăpat atât de repede”. ”De aceea este așa o inspirație. Test pozitiv duminică, întâlnire cu prim-ministrul miercuri. Nu e rău pentru 95 de ani!” a mai spus sursa citată. 

Totuși, două audiențe online programate pentru astăzi au fost amânate, urmând a fi stabilită o nouă dată pentru acestea. 

”După cum mă vedeți, abia mă mai pot mișca”

Regina va avea o lună martie încărcată. Se va întâlni cu sute de membri ai Corpului Diplomatic, la Windsor. În 14 martie, urmează să participe la Serviciul Commonwealth de la Westminster Abbey. În 29 martie, va fi prezentă la slujba de pomenire a Ducelui de Edinburgh. 

La o apariție publică din urmă cu aproximativ o săptămână, Regina Elisabeta spunea ”După cum mă vedeți, abia mă mai pot mișca”. În ultimul an, starea de sănătate a suveranei pare că s-a degradat. În luna octombrie a anului trecut, ea a petrecut o noapte în spital, ceea ce a produs îngrijorări, iar apoi medicii i-au recomandat să se odihnească. 

Citește și: Două milioane de francezi s-au uitat la ”Maria de România, uimitoarea regină a Carpaților”. Irina Margareta Nistor: A inspirat o lume întreagă - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel