Regia unei morţi de geniu. Steve Jobs era deja mort în momentul lansării iPhone 4S
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Jurnalul Naţional ne pune pe prima pagină "Marşul paraşutelor", adică marşul tuturor femeilor care au fost la un moment dat victime ale mârlanilor. Marşul a vrut să sublinieze faptul că femeia nu este o bucată de carne pe care poţi să pui mâna aşa, când ţi se scoală. Într-o zi aşteptând metroul am făcut următorul experiment: pe scări cobora o femeie într-adevăr foarte frumoasă şi cu nişte forme de invidiat. Am privit în staţia de metrou câţi bărbaţi o privesc pe aceea femeie, pentru că a şi traversat o bună parte din peron. Din ce am observat nici unul nu a ratat-o şi erau cel puţin 30 de bărbaţi prezenţi. Ce ar fi fost oare ca toţi cei care o admirau să o atingă sau să îi arunce o remarcă de genul "hei păpuşe mică şi sexoasă, singurică, singurică!"?

România Liberă se întreabă dacă moneda europeană mai poate fi salvată. Acest hibrid care a crescut în mod artificial, fără a avea la bază o economie sustenabilă ar fi putut să dea chix chiar şi fără criză. Acum cu atât mai mult este posibil să se întâmple asta. În plus, în acest moment, gândiţi-vă cam ce explozie ar produce ca anumite ţări puternice din zona euro să revină la moneda naţională. Ar fi un bum economic cu efecte imediate. De altfel, moneda euro, are oricum o utilitate limitată pentru continentul european, fiindcă în afara graniţelor dolarul vorbeşte cu adevărat.

Din Adevărul aflăm ultimul mesaj pe care ni l-a transmis Steve Jobs "dragostea e ca un puzzle". Omul atât de priceput la ironii fine şi la comentarii geniale, a reuşit să convingă şi moartea că viaţa este un şir de întâmplări cu rost. Geniul tatălui Apple l-am văzut cu toţii în tehnologia pe care a gândit-o şi în isteria pe care a reuşit să o creeze. Întrebarea care rămâne acum este: ce se a întâmpla după Steve? O vreme Apple va mai trăi din moştenirea geniului când va lansa iPhone 5, dar apoi trebuie să se reinventeze, pentru că toţi vor avea aşteptări mari, iar un eşec, acum imediat, îi va face pe mulţi să spună că era Apple a apus, iar fără Steve Jobs valoarea produselor este una îndoielnică.

Din Hotnews constatăm din nou cât de coruptă este justiţia din România. De data aceasta este vorba despre două judecătoare care freacă scările pe la DNA pentru luare de mită. Situaţia nu este nici nouă şi nici incredibilă. Este doar o confirmare a ceea ce ştim cu toţii, anume că oameni legii sunt coruptibili. Ce-i drept că, la câte vendete a făcut DNA în ultimul timp, putem afirma cu tărie că cel mai probabil vor primi mandate de arestare pentru 29 de zile, iar apoi se vor întoarce liniştite la locul faptei. Pentru opinia publică vor avea imaginea terfelită, dar pentru cei interesaţi vor fi o adevărată mană cerească. Nu acum, dar peste un an sau doi vor culege roadele acestei arestări şi vor avea zeci de clienţi care vor să "rezolve" câte ceva.

DeCe News ne spune despre conspiraţia din spatele morţii lui Steve Jobs. Se pare că în momentul lansării iPhone 4S, Steve Jobs era deja mort. Motivele secretului sunt lesne de înţeles, pentru că acţiunile Apple au căzut dramatic şi în momentul retragerii tatălui Apple. Deşi puteau specula foarte bine momentul emoţional şi să spună că această prezentare este ultima dorinţă a lui Steve Jobs, sau chiar mai spectaculos să anunţe decesul chiar la începutul prezentării, cei de la Apple au gândit economic. De exemplu puteau spune că acest iPhone 4S este o ediţie de colecţie in memoriam Steve Jobs şi îi pregăteau o serie de aplicaţii în acest sens. Probabil că aşa câştigau şi emoţional şi financiar, dar tactica aleasă le aparţine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel