Regia întâlnirii PDL de la vila Lac. Băsescu absent motivat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Din EVZ aflăm că Regele pregăteşte un plan monstruos. În data de 25 octombrie, la discursul din Parlament, va cere reinstaurarea monarhiei. Şi dacă ar cere, ce? În România mulţi cer de toate, de ce ar fi Regele singurul care obţine cu adevărat ceva? Parlamentarii vor veni la festivitate pe bază de invitaţie şi mai ales pe bază de vrut. Aşa că cel mai probabil ne vom trezi în sală cu vreo 10 de la PDL, tot USL-ul şi vreo 2-3 rătăciţi de la UNPR. Planul cu restaurarea monarhiei i-ar aparţine lui Dan Voiculescu, care prin această mutare ar vrea un mat la preşedintele Băsescu. Nu cred însă că ar fi o problemă, marinarul de la Cotroceni se simte cel mai bine în ape tulburi.

România Liberă profită de începerea anului universitar şi face o radiografie asupra câştigătorilor din ecuaţia înscrierii la facultăţi a studenţilor care nu au luat bacalaureatul. Ce-i drept că nu ar fi corect să fie şi aceştia admişi din cel puţin 2 motive:

1. Dacă vor intra şi aşa la facultate şi îşi vor lua bac-ul anul următor, vom perpetua starea de lejeritate în rândul viitorilor absolvenţi de liceu, care vor putea spune "Ei şi ce? Nu am luat bac-ul oricum mă duc la facultate, ce mai contează?

2. Vom inocula ideea conform căreia oricine trebuie să aibă o facultate. Orice semi-analfabet va putea probabil absolvi studii superioare şi va fi pe picior de egalitate cu un om care chiar merită asta.

Din Jurnalul Naţional aflăm despre operaţiune Hidroelectrica. Una dintre zecile de companii care suge la banii statului. Şi nu numai că atrage fondurile ca într-o gaură neagră a datoriilor, dar se mai şi fură de două ori pe atât. Băieţii deştepţi au profitat de companie cât au putut şi au furat tot ce se putea. Mulţi dintre ei au făcut averi impresionante pe baza contractelor cu Hidroelectrica. Să nu se mai mire nimeni când se mai scumpeşte curentul. A mai dat unul vreun tun. Cine? Nu ştim că e secret.

Din Libertatea aflăm că în 2012 vine sfârşitul lumii, dar nu din prezicerea mayaşă, ci din cauza crizei. Ei susţin că anul viitor, an electoral în foarte multe ţări, nu se va mai putea masca situaţia gravă. Datoriile făcute fără niciun fel de garanţii şi fără acoperire îşi vor scoate capul hidos la suprafaţă. Şi dacă stai să o priveşti aşa, au dreptate. Am plimbat banii de la unii la alţii de i-am ameţit, deci trebuie să vină şi un capăt de linie la un moment dat.

De la DeCe News aflăm cam ce au discutat liderii PDL la şedinţa ultra-secretă de la vila Lac. De fapt ei nu prea au discutat nimic important, poate doar aşa de faţadăau pomenit de rameniere, de Mişcarea populară. Doar nu o să credem că ei îşi aranjează treburile în partid în astfel de şedinţe, unde afară stă o armamtă de ziarişti şi unde pot exista sifonari la greu. Această şedinţă a fost aşa de ochii lumii pentru a justifica ceea ce se va întâmpla, să nu mai zică lumea că Băsescu e dictator şi nu dă liber la consultări. Deci, preşedintele a absentat foarte motivat, pentru că zarurile au fost aruncate de mult, chiar de domnia sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel