Data publicării:

Regele se simte "extrem de bine", spune regina, în timp ce monarhul urmează tratamentul împotriva cancerului

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Regina Camilla a spus că regele se simte "extrem de bine" fiind "emoționat de toate scrisorile și mesajele pe care publicul le-a trimis de peste tot."

La un eveniment muzical la Catedrala din Salisbury, regina Camilla a spus că regele este "mișcat" de mesajele publicului.

Regina l-a lăsat pe rege la Sandringham pentru a-și îndeplini angajamentul regal, iar printre primele persoane pe care le-a întâlnit s-au numărat personalul medical de la Ambulanța Aeriană Wiltshire.

Ben Abbott, un paramedic de terapie intensivă, a declarat: "Sper că Majestatea Sa se simte bine, doamnă, suntem cu toții foarte triști la aflarea veștii".

Ea a răspuns: "Se simte extrem de bine în aceste circumstanțe. Este foarte emoționat de toate scrisorile și mesajele pe care publicul le-a trimis de peste tot. Este foarte încurajator."

Tratamentul pentru cancer al regelui a început în această săptămână

Tratamentul pentru cancer al regelui a început în această săptămână, iar monarhul s-a întors, împreună cu regina, la casa sa din Sandringham, în Norfolk, marți, după ce l-a văzut pe Harry.

Ducele de Sussex s-a întors la familia sa din California, după ce se spune că a petrecut aproximativ 45 de minute cu tatăl său.

Între timp, prințul William a revenit la îndatoririle regale pentru prima dată după operația abdominală a soției sale și diagnosticul regelui.

Ajungând la o gală pentru Serviciul de Ambulanță Aeriană din Londra, în centrul Londrei, miercuri seara, Prințul de Wales a făcut cu mâna către oamenii adunați afară și a spus: "Nu am mai văzut așa ceva. Apreciem foarte mult mesajele amabile ale tuturor, vă mulțumim".

Înăuntru, el a ținut un discurs și a mulțumit din nou tuturor pentru "mesajele amabile".

Regele și-a amânat toate îndatoririle față de public, deși continuă să lucreze la documente de stat, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel