Regele modelingului aruncă BOMBA: Îi cer scuze lui Botezatu! Îmi pare rău că am mințit poporul cu televizorul! A fost un EXPERIMENT!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Facebook Stefan Farrell
Foto Facebook Stefan Farrell
Regele modelingului a dat cărțile pe față despre relația sa controversată cu Bianca Rus.

'Bianca Rus nu a fost niciodată iubita mea! Îmi pare rău că nu am ascultat de prietenii mei! S-a folosit de mine pentru emisiunea Bravo, ai stil! A făcut acest lucru și pentru a-și spăla imaginea în fața publicului!' a declarat Ștefan pentru DC News.

'Cu toate că am acceptat experimentul tv pentru a cunoaște iubirea pe nevăzute... a fost greșeala vieții mele. Eu nu aveam nevoie de publicitate. Mi-am cheltuit proprii bani pe bilete de avion și fițe ca să dau bine la TV. Însa acela nu sunt eu. Eu sunt om simplu, iar cei care mă cunosc știu despre ce vorbesc. Nu am nevoie de mașini scumpe și Dubai, opulență și minciuni. Eu sunt fericit cu viața mea! Sper să își găsească o marionetă dacă nu a gasit-o între timp. Aceasta nu este o problemă! Este dreptul ei să fie fericită, însă stilul Abi Talent și alți maneliști, precum și poze în portbagajul unei mașini, ascultând acest gen de muzică nu este deloc compatibil cu imaginea mea ca reprezentat al unei agenții de modele și director al celui mai mare festival de moda City Fashion Week.' a declarat Ștefan Farrell.

'Prin urmare, anunț pe toată lumea că declar nulă relația dintre mine și Bianca! Nu va mai exista niciodată ceva între noi mai mult decât o relație de prietenie. Și nu a fost iubita mea! Îi cer scuze lui Cătălin Botezatu pentru că nu am ascultat de el când mi-a zis să îmi văd de treaba mea. Îmi pare rău că am mințit poporul cu televizorul. Este o relație neconsumată, fiind doar un experiment mediatic. Vă cer iertare pentru că v-am dezamăgit când am apărut în experimentul acesta care oricum nu ar fi avut nici o șansă!”, a conchis Ștefan Farell, pentru DC News.

Am contactat-o pe Bianca Rus pentru un drept la replică. Aceasta nu ne-a răspuns la telefon, însă a transmis următorul mesaj pe care îl publicăm în totalitate:

'Vă rog frumos. Am dreptul la viața privată. Nu sunt interesată de o relație care nici nu a început. Pupi de la Bia altfel mă voi orienta și eu să acționez în judecată pe cine nu îmi respectă intimitatea și viața privată'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel