Regele Mihai i-a primit pe motociclişti la Palatul Elisabeta. GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Regele Mihai, un fan al motoarelor,  i-a primit, marţi, la Palatul Elisabeta pe reprezentanţii Asociaţiei de Motociclism din România, care au fost luaţi sub Înaltul Patronaj al Casei Regale.

Cu această ocazie, regele Mihai a primit din partea acestora o fotografie în care apare pe un motor.

"Suntem siguri că având Înalt Patronajul Casei Regale ne va fi mult mai uşor în a dezvolta toate campaniile privind siguranţa în trafic a motocicliştilor, precum şi un foarte bun comportament în societate. Vom fi o componentă activă a vieţii sociale", a declarat pentru RTV,  Dan Popescu, preşedintele Asociaţiei Motocicliştilor din România.

La eveniment au participat şi motocicliştii clubului Night Wolves din România.

"Am fost invitaţi de Asociaţia Motocicliştilor din România. Pentru noi înseamnă un schimb de experienţă, un ajutor reciproc. Noi fiind singurul club creştin-ortodox din România am oferit Majestăţii Sale, în numele nostru şi al Episcopiei Giurgiu - Mănăstirea Comana, o icoană, ca simbol al credinţei", a declarat pentru Realitatea, Marius Mauru, preşedintele Clubului Night Wolves din România.

De la Palatul Elisabeta, Regele Mihai, împreună cu Principesa Mostenitoare şi Principele Radu, au plecat escortaţi de motociclişti la statuia Regelui Carol I din Piaţa Palatului pentru a depune o coroană de flori.

Citeşte şi:

Istoricul zilei de 10 MAI, ca SĂRBĂTOAREA NAŢIONALĂ a românilor. Ascultă aici IMNUL REGAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel