Regele Charles cel îndrăzneț. A salutat-o pe Stella McCartney cu un sărut. ”Majestate, nu știu ce ar trebui să mai fac!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (The Royal Family)
Sursă foto: Facebook (The Royal Family)
Spiritul plin de amuzament al Regelui Charles nu a pălit odată cu noul său rol. Acesta a salutat-o pe designerul Stella McCartney cu un sărut. 

Regele Charles a lăsat-o cu gura căscată pe creatoarea de modă Stella McCartney, după ce a uitat cum să o întâmpine la o recepție de la Palatul Buckingham, înaintea summitului ONU privind schimbările climatice Cop27. Regele a găzduit o recepție pentru politicienii și oamenii de afaceri din întreaga lume, cu invitați de seamă printre care și prim-ministrul Rishi Sunak și John Kerry, trimisul prezidențial special al SUA pentru climă.

Sunak a fost văzut prezentând-o Regelui pe fiica membrului trupei Beatle, Sir Paul McCartney, alături de care monarhul a lucrat de mai multe ori în trecut, când era Prinț de Wales. Charles a întâmpinat-o cu două sărutări pe obraji, în timp ce Stella a spus: „Majestate, nu știu ce ar trebui să mai fac”.

O reverență elegantă și chicote de râs

Apoi a continuat: „Cred că ar trebui să fac asta acum” înainte de a face o reverență elegantă și de a pufni în râs, făcându-i pe Rege și pe primul ministru să chicotească. Sunak a dezvăluit cum în perioada în care era elev, a putut vedea o mulțime de creatori vestimentari, ai căror copii mergeau la aceeași școală cu el. 

Charles le-a mulțumit pentru participarea la eveniment, iar prim-ministrul a răspuns: „Totul este despre ceea ce ați făcut”.

Recepția, pentru peste 200 de invitați, vine după ce Sunak a luat decizia de a participa până la urmă la Cop27 în Egipt săptămâna viitoare, supunându-se presiunilor din partea activiștilor, a propriului consilier de mediu și a lui Boris Johnson.  Regele încă nu plănuiește să participe la Cop27.

Citește și: 

Camilla își ia rolul în serios. A avut prima audiență în calitate de Regină Consoartă

Regina Consoartă Camilla a avut prima audiență în noul ei rol. Ea s-a întâlnit cu laureatul Joseph Coelho în Sala Regency de la Palatul Buckingham, joi dimineață. Purtând clasicul mac, alături de cristalul oval al Reginei Mamă și broșa art deco cu diamante, Regina și invitatul său, Coelho, au putut fi văzuți amândoi radiind în imaginile lansate cu ocazia întâlnirii lor, scrie Sky News.

Majestatea Sa este o iubitoare a cărților și lecturii și un susținător pasionat al lecturii pentru copii. Ea și-a înființat chiar și propriul club de carte online, numit ”Sala de lectură”. Regina Camilla deține mai mult de șase patronate legate de literatură, inclusiv National Literacy Trust și Book Trust, și a prezentat prestigiosul Booker Prize în ultimii ani. Citește mai multe AICI

Regele Charles al III-lea vrea să îi împiedice pe prinţii Harry şi Andrew să preia interimatul funcţiilor sale atunci când el este bolnav sau se află în străinătate

Regele Charles al III-lea se pregăteşte să modifice legea din Regatul Unit pentru a evita situaţia în care prinţii Harry şi Andrew, care nu mai sunt membri activi ai casei regale, ar putea să preia interimatul funcţiilor sale atunci când el este bolnav sau se află în străinătate, potrivit unor informaţii publicate joi în mass-media britanice, relatează AFP.

Conform unei legi din 1937, monarhul britanic poate fi înlocuit pentru anumite sarcini, precum semnarea unor documente oficiale în timpul absenţelor sale de soţul sau soţia sa, precum şi de persoanele adulte care ocupă primele patru poziţii în ordinea de succesiune la tron. Vezi mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel