Data publicării:

Regele Charles a scos pe piață un aftershave care miroase ca grădina lui din Highgrove

Autor: Liana Ganea | Categorie: Politica
WhatsApp
foto: highgrovegardens.com
foto: highgrovegardens.com
Produsul se vinde "ca pâinea caldă"!

Această sticluță de aftershave cu prețul de 135 de lire sterline, echivalentul a peste 800 de lei, nu este un produs obișnuit. Și asta pentru că poartă semnătura suveranului britanic și este parfumata cu esențe inspirate din grădina regală.

Regele Charles al III-lea promite că aftershave-ul său, „Highgrove Splash” surprinde în notele sale esența grădinii de la Highgrove de care se îngrijește uneori personal și pe care o iubește atât de mult. La prețul de 135 de lire sterline (peste 800 de lei) pentru doar 100 ml, clienții sunt sfătuiți să nu folosească produsul cu exces, având în vedere costul ridicat. POate fi achiziționat de pe site-ul highgrovegardens.com.

Descris pe site-ul Highgrove ca aducând o notă de lux bărbieritului datorită aromei sale sofisticate, aftershave-ul a fost creat în colaborare cu Truefitt & Hill. Produsul este prezentat ca un simbol al eleganței și sofisticării.

În plus, The Sun informează că Regele Charles a lansat recent o serie de produse pentru casă, inclusiv un bol din ceramică în formă de câine, la prețul de 30 de lire sterline. Au inclusiv bijuterii în shop-ul regal. Deși familia regală dispune de resurse financiare considerabile, cu o avere estimată la 772 milioane de euro și un salariu anual de 46.000 de euro, aceste inițiative comerciale par să reflecte mai degrabă pasiunea regelui pentru natură și dorința de a promova o imagine pozitivă.

Regele Charles este cunoscut pentru dedicarea sa față de natură și pentru hobby-urile sale legate de peisagistică și grădinărit. În plus, vânzarea acestor produse îi oferă și oportunitatea de a adăuga o sursă suplimentară de venit la venitul său regal.

Ce a moștenit Regele Charles de la Regina Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea a moștenit de la mama sa, Regina Elisabeta a II-a, nu doar titluri și funcții, ci și o vastă avere și multiple responsabilități regale.

A mai moștenit o serie de proprietăți și imobile importante, inclusiv reședințe regale precum Clarence House și Highgrove House. Aceste proprietăți au o valoare semnificativă și sunt parte integrantă a moștenirii regale.

Averea personală a Reginei Elisabeta a II-a, estimată la aproximativ 470 de milioane de euro în 2022, a fost transferată către Charles. Aceasta include investiții și fonduri în diverse domenii.

Charles a devenit oficial Rege al Regatului Unit și al altor țări ale Commonwealth-ului, preluând toate responsabilitățile asociate cu acest titlu. A preluat funcțiile regale tradiționale, inclusiv reprezentarea țării în evenimente internaționale și îndeplinirea rolului de șef al Commonwealth-ului.

Ca parte a succesiunii, Charles a preluat coroana și alte simboluri regale, care sunt esențiale pentru funcția sa de monarh. Aceasta include diverse fonduri și proprietăți care au fost parte din moștenirea regală. De asemenea, Charles a moștenit o serie de bunuri și active personale ale reginei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel