Referendum Sectorul 1. Ciuvică: PSD e obligat să facă acest gest politic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Element5 Digital, de la Pexels
Fotografie creată de Element5 Digital, de la Pexels
Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a susținut la 'Miercurea Neagră' de la DCNewsTV că PSD e obligat să facă un referendum la Sectorul 1. 

Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a spus la 'Miercurea Neagră' de la DCNewsTV că Partidul Social Democrat ar trebui să facă un referendum la Sectorul 1, în legătura cu presupusa fraudă de la alegeri. 

'Am citit o știre în care Ciolacu spunea, apropo de alegerile de la Sectorul 1, că nu e admisibil așa ceva și că ei sigur vor face un referendum de destituire a lui Clotilde Armand. Și eu am zis, de când a apărut informația că cei de la SIIJ au descoperit fraude, că singura soluție mi se pare ca PSD să mobilizeze oamenii la referendum și să încerce să o destituie astfel pe Clotilde Armand', a spus Mugur Ciuvică, precizând că 'e singura soluție'.

Ciuvică: PSD e obligat să facă acest gest politic

În continuare, Mugur Ciuvică a afirmat că 'PSD e obligat să facă acest gest politic.'

Totuși, spune președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), PSD 'nu e obligat să și câștige, dar e obligat să-l facă.'

'Ar fi bine să și câștige, că le-ar reda forța. Dar chiar de n-ar veni 30% din votanți la referendum, oricum rezultatul va fi sigur 90% să plece Clotilde Armand. Chiar dacă rezultatul nu va fi pus în practică.', a completat el.

Mugur Ciuvică este de părere că, dacă PSD și-ar mobiliza electoratul la un referendum pentru destituirea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, ar arăta că fac opoziție.

'În momentul ăla, PSD zice *Iată, noi am chemat lumea la referendum, 90% din cei care au venit au zis să plece Clotilde Armand acasă, dar dacă nu s-au mobilizat toți cetățenii din Sectorul 1, atunci să fie sănătoși cu Clotilde a lor. Dar ei își fac datoria în sensul ăsta și fac și o mișcare care ar putea să creeze o atmosferă, ceva, să arate că fac opoziție.', a mai adăugat președintele GIP. 

Imaginile controversate de la Sectorul 1

Imagini din momentul în care erau căutați sacii de voturi pentru Sectorul 1, care ar demonstra o fraudă electorală la alegerile locale, au apărut public imediat după alegerile locale de anul trecut. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel