Referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Chirieac a dat un verdict sumbru. Imediat a intervenit Gușă / VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Facebook Clotilde Armand
Foto: Facebook Clotilde Armand
În prezent, în Sectorul 1 al Capitalei, se strâng semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand ca urmare a numeroaselor probleme din sector, de la criza gunoaielor, până la acuzele cu privire la fraudarea alegerilor locale.

În cadrul emisiunii „Deferiți mass-media”, de la DC News TV, în care Val Vâlcu, Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă analizează subiectele săptămânii, analistul politic Bogdan Chirieac a făcut câteva referiri și despre situația dezastruoasă de la nivelul sectorului 1 unde lumea strânge semnături pentru demiterea edilului Clotilde Armand în baza unui referendum.

Analistul politic consideră însă că cetățenii Sectorului 1 vor trebui să se resemneze cu gândul că actualul edil va rămâne în funcție cel puțin până la terminarea mandatului.

„Cred că locuitorii Sectorului 1 trebuie să se obișnuiască cu gândul că patru ani va fi primar (n.r. - Clotilde Armand)”, a comentat Bogdan Chirieac, moment în care a fost completat de consultantul Cozmin Gușă: „Vai de capul nostru!”.

Jurnalistul Val Vâlcu a subliniat că și în Timișoara în această săptămână au început să fie strânse semnături pentru demiterea edilului Dominic Fritz, și nu exclude ca o posibilă înrăutățire a situației economice să aducă unele surprize.

„Clotilde Armand a făcut plângere penală la DNA până și portarului. (...) Problema e că dânsa nu este anchetată pentru ceea ce a văzut toată țara: Frauda uriașă de la Sectorul 1”, a completat Chirieac.

Amintim că pe la mijlocul lunii august, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1.

Totuși, pentru declanșarea unui referendum e nevoie de aproximativ 52.000 de semnături ai locuitorului Sectorului 1.

Deferiți mass media Chirieac, Gușă și Vâlcu, analiza săptămânii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel