Referendum demitere Firea. Replică pentru Nicușor Dan: Un chiulangiu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dragnea - Firea
Dragnea - Firea
Președintele USR, Nicușor Dan, ia în considerare inițierea unui referendum pentru demiterea primarului general, Gabriela Firea. El caracterizează activitatea primarului Capitalei ca ”deplorabilă”. 

Nicușor Dan a declarat că USR nu poate bloca ședințele Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pentru că PSD, ALDE şi UNPR au majoritatea. Cât despre absența sa la aceste ședințe, dă vina pe PSD: "În momentul acesta, din punct de vedere formal, eu nu mai sunt membru USB, ci sunt membru USR. Mandatul pe care îl am în Consiliul General îl am ca membru USB. Din secunda în care am candidat pe listele USR la alegerile parlamentare, eu sunt membru USR, şi nu USB. De ce nu pot să merg în CG, în numele USR? Pentru că PSD a blocat procesul de fuziune. Era o pură formalitate între aceeaşi oameni care au construit şi USR-ul şi USB-ul, ca fuziunea să fie constatată de tribunal". 

”Idee năstrușnică”

Gabriela Firea nu a rămas indiferență la acuzațiile și intențiile lui Nicușor Dan. Ea îi amintește că, pe lângă faptul că este de cele mai multe ori absent, nici nu are niciun proiect pentru bucureșteni: "Un consilier general care chiuleşte de la şedinţele Consiliului, care nu a adus niciun proiect de hotărâre - nici bun, nici mai puţin bun pentru bucureşteni - niciun proiect măcar şi care a fost împotriva tuturor proiectelor propuse de primarul general şi de majoritatea PSD-ALDE acum vine cu această idee năstruşnică a referendumului. Nu am ce să spun, nu mai am ce să comentez. Eu mă bazez pe inteligenţa bucureştenilor care m-au votat primar general şi eu am demonstrat în cinci luni de zile că am o activitate eficientă. Nu înseamnă că mă mulţumeşte şi că toate lucrurile sunt ca pe roate. Dar măcar fac ceva pentru Bucureşti. Domnia sa ce a făcut pentru Bucureşti, de când este consilier general? Nimic". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel