Data publicării:

Rednic anunţă revoluţie la Dinamo: Suntem în discuţii avansate

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Sport
WhatsApp
Mircea Rednic anunţă revoluţie la Dinamo după semieşecul de pe teren propriu, din meciul de luni seara cu Dunărea Călăraşi. 

După ce Dinamo a fost condusă după un gol primit în prima repriză, dintr-o greşeală flagrantă a defensivei, şi a reuşit să egaleze în repriza a doua, Mircea Rednic anunţă schimbări majore în ceea ce priveşte lotul de jucători. 

"Cred că e un rezultat realist, la felul cum s-a jucat. Am avut o primă repriză în care am fost timizi. Când faci cadouri, când comiţi o aşa greşeală pe zona centrală, primeşti gol. Noi am avut doar două ocazii, s-a intrat cu 1-0 pentru ei la pauză. În a doua repriză a fost altceva, mingea a circulat mai rapid, ne-am creat ocazii de a marca. S-a terminat egal, dar putea fi şi o victorie, dacă aveam puţin mai multă şansă", a declarat Mircea Rednic.

"Sunt dezamăgit de străini"

"Ăsta e lotul. Încercăm să ne mişcăm repede. Suntem în discuţii avansate, e normal să ne întărim. Vreau să îmi fac şi o părere foarte exactă despre toţi cei care sunt aici, pentru că nu pot să mă ghidez doar după ce spune unul sau altul. Sunt dezamăgit de străini. Eu cer mult mai mult de la ei, având în vedere ce salarii au. În afară de 2-3, nu mi-au arătat că merită să joace la Dinamo", a mai afirmat antrenorul lui Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel