Record nou pentru Inna. Mesajul artistei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
INNA a stabilt de curând un nou record, numărându-se astfel printre artiștii cu cele mai multe vizualizări pe YouTube. Numărul acestora depăşeşte două miliarde, Inna devansând nume importante ale industriei muzicale internaționale precum Justin Timberlake, Madonna, Sean Paul, will.i.am, Pharell Williams, Kanye West, Ricky Martin, Red Hot Chili Peppers, Christina Aguilera, Lil Wayne, Macklemore & Lewis, Mark Ronson, Iggy Azalea sau Martin Garrix.

INNA are peste 2 milioane de abonați pe canalul ei de YouTube, un nou record și peste 1,2 miliarde de vizualizări. Pe Facebook, are peste 12 milioane de fani (mai mulți decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1,1 milioane de urmăritori și 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram, scrie ziarulring.ro.

„Le mulțumesc fanilor mei pentru susținere, pentru aprecieri. Lor le dedic toate reușitele mele și îmi doresc să fie alături de mine în continuare, pentru că ne așteaptă un drum lung împreună", a declarat INNA.

[citeste si]

De curând, INNA a lansat single-ul „Heaven", cu un videoclip exotic filmat în Mauritius. Single-ul este considerat de fanii artistei hitul verii, are deja peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel