Record de copii pe Arena Națională la meciul cu Norvegia
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Conform site-ului oficial al celor de la FRF, România va doborî recordul all-time pentru asistență la o partida UEFA la care este permis accesul exclusiv copiilor.

Miercuri seara, cu doar 4 ore inainte de inchiderea inscrierilor, erau înregistrați 26.414 de copii sub 14 ani si insotitori inscrisi pentru a sustine nationala la meciul Romania - Norvegia. Echipa Națională și Federația Română de Fotbal mulțumesc tuturor copiilor, profesorilor și antrenorilor care au impresionat Europa cu pasiunea lor!

Pentru că partida din 15 octombrie, ora 21:45, Arena Națională, e aproape să scrie istorie!

Daca cei 26.000 de copii isi vor revendica biletele si vor merge la meci, Romania doboara recordul UEFA all-time, care este de 22.000. Acest record dateaza de luna trecuta, de la meciul din Europa League dintre Partizan Belgrad si Az Alkmaar.

Chiricheș, impresionat

"Am rămas fără cuvinte auzind numărul uriaș de copii care își doresc să ne susțină pe stadion la meciul cu Norvegia. Vă mulțumim din suflet, vă așteptăm cu drag și vă asigurăm că vom da totul pentru bucuria voastra! Doar impreuna putem sa obtinem victoria pe care si-o doresc toti romanii!", a declarat capitanul Romaniei, Vlad Chiriches.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel