Recomandările lui Meko pentru o viață mai sănătoasă: Înainte, dacă beai o Cola, poate era mai dificil să o faci. Acum e simplu, îți vine absolut orice acasă
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Campionul RXF Meko a fost invitatul lui Tudor-Tim Ionescu în cadrul emisiunii DC Anima, realizată în platoul DC News. Meko a dezvăluit cât de importante sunt sportul și nutriția în viața oricărui om, fie el sportiv sau nu.

„În acest regim sportiv pe care îl ai, pentru că sunt tineri care se uită la noi, tineri și persoane care au un animal de companie... spune-mi cum vezi sportul în viața unei persoane”, a spus gazda emisiunii, Tudor-Tim Ionescu.

„Trebuie să înțelegem că sportul este cel mai important în viața omului pentru că sport este egal cu sănătate, este egal cu disciplină. Sănătatea e cea mai importantă, dacă nu o ai nu ai nimic. 

Pentru mine sportul înseamnă multe lucruri, face parte din viața mea”, a răspuns Meko, pentru DC Anima.

Recomandările lui Meko pentru o viață mai sănătoasă

Youtube video image

„În primul rând, să mănânce cât se poate de corect pentru că din cauza mâncărurilor și din cauza vremurilor de așa natură se întâmplă foarte multe lucruri rele la vârste fragede. Înainte, dacă beai o Cola, poate era mai dificil să o faci. Acum e simplu, îți vine absolut orice acasă. Trebuie să înțelegem că trebuie să ocolim lucrurile astea pentru că la un moment dat se va întâmpla ceva rău. Prima parte este alimentația, iar partea a doua este sportul; măcar bandă zi de zi, cardio și mișcare. Măcar o oră pe zi să facă sport. 

Eu vorbesc strict pentru copii, noile generații, dar și pentru oamenii în vârstă cărora le permite sănătatea să facă sport.

O alergare în aer liber contează mult mai mult decât o alergare în sală; și eu fac alergarea de bază afară” a mai precizat Meko, la DC Anima.

Sănătatea câinelui este obligatorie

„E foarte important să te bucuri de un câine sănătos pentru că, dacă nu o faci, practic îți îngreunezi viața pentru că tu iubești ființa aia. Tu vrei să ducă 15 ani acel câine. 15 ani înseamnă vreo 80 de ani în ani de om. De ce să nu îți facă o viață mai frumoasă acel câine? Dacă el e bolnav, atunci și tu vei fi. Îți îmbolnăvești inima. Nu poți să-l arunci, e cățelul tău. Toate lucrurile astea se leagă. Noi ne luăm câini să ne facă viața mai frumoasă, să ne iubească. Ei, dacă pățesc ceva, mergem și stăm pe la veterinari ca să le salvăm viața. Putem să prevenim lucrurile astea dându-le mâncarea corectă”, a încheiat Meko, pentru DC Anima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel