Rechizitoriu dosar Caracal. Chirieac: Cum s-o simți procurorul care nu a anchetat cazul Luizei?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca
Bogdan Chirieac s-a arătat indignat de rechizitoriul cazului de la Caracal și speră ca Gheorghe Dincă să primească închisoare pe viață după ce a declarat că le-a omorât pe fete.

Bogdan Chirieac a relatat în direct la România TV că nimeni în afară de Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu nu a mai răspuns în fața instanței în ”dosarul Caracal”. Mai mult, analistul politic s-a arătat indignat de faptul că procurorul care a anchetat inițial cazul a fost repus în toate drepturile. 

”Dincă e un monstru, e un criminal și va sfârși unde e locul său, în pușcărie. Sper să nu mai vadă lumina zilei. A declarat omul că a omorât fetele alea. Nu asta e problema mea. Problema e alta. În afară de Dincă și de rătăcitul ăla, nemernicul ăla, Risipițeanu, pe care l-au descoperit, care a violat-o pe fată, nimeni din Caracal sau din județul Olt nu a mai răspuns în fața justiției. Nimeni, absolut. Dincă e un criminal și va sfârși în iad. Sper să treacă și prin iadul de pe lumea asta până va ajunge în celălalt. Nu despre asta e vorba. Problema este că Luiza, ce spune rechizitoriul, eu sper ca familia că este în viață și va fi recuperată, dar din rechizitoriu rezultă că fata a fost câteva zile în viață. Oare cum s-o simți procurorul ăla care nu a anchetat cazul. Cum s-o simți că nu a luat în seamă cazul. Procuror care a fost repus în toate drepturile de colegii săi din Secția de procurori de la CSM. Cum s-or simți toți marii ăia din poliție? Mulți dintre ei au trecut la pensiile astea super mega speciale. Nu au mișcat un deget în timp ce acolo se întâmplau ororile astea”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel