RECEPȚIE COTROCENI. Adrian Năstase: Am stat în fața porții...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
RECEPȚIE COTROCENI.  Adrian Năstase a scris, pe blogul său, că a așteptat să fie invitat la Palatul Cotroceni cu ocazia recepției de Ziua Europei, 9 mai. 

RECEPȚIE COTROCENI. ”Până în dimineața asta, am stat în fața porții din Zambaccian și am așteptat, cu emoție, să primesc o invitație pentru recepția referitoare la intrarea României în Europa. În final, mi-am dat seama că sunt invitați doar cei care au muncit, cu adevărat, pentru finalizarea negocierilor din 2004 și, anterior, pentru eliminarea vizelor pentru călătorii în Europa. Nu era deci vorba despre mine. Așa că am decis să plec la Bruxelles pentru a sărbători, cu mai mulți prieteni, Ziua independenței, Ziua Europei și Ziua Regelui. Primul pas a fost să vizitez Serele Regale din Bruxelles, deschise doar vreo două săptămâni în fiecare an. O ambianță mirifică pentru un efort de peste 200 de ani de realizare a unui proiect floral unic în Europa. 

Dragi prieteni, vă voi transmite, în următoarele zile, mesaje din inima Europei. Nu neapărat despre protocoale sau interceptări.

Cele mai calde salutări din partea statului de drept de la Bruxelles pentru Mariana Alexandru, Papici, Volintiru, Dumitriu, Morar, Lidia Stanciu, Ionuț Matei, Monica Macovei și, în general Regimului Băsescu – care a reușit să facă, înaintea regimului Johannis, din sărbătoarea Europei o jenantă întrunire fără suflet.”  a scris fostul premier Adrian Năstase, pe blogul său

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel