Real Madrid neagă că părăsește LaLiga pentru Premier League, după un articol de presă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Real Madrid spune că nu va părăsi Spania.

Real Madrid a negat zvonurile cum că clubul va părăsi LaLiga și se va alătura Premier League. Conform BBC, echipa a transmis că informațiile vehiculate sunt „complet false, absurde și imposibile”.

Sâmbătă, ziarul spaniol Mundo Deportivo a transmis că Real a „analizat săptămâni întregi” posibilitatea de a părăsit prima ligă spaniolă de fotbal. În articol se mai preciza că președintele Florentino Perez ar dori să ajungă în Premier League, dar alte variante ar mai fi fost Serie A și Bundesliga. Real Madrid a negat vehement informațiile printr-un comunicat oficial.

Informațiile nu fac decât să perturbe liniștea clubului

Aceste informații nu fac decât să „deranjeze, încă o dată, viața de zi de zi a clubului”. Zvonurile au venit la câteva zile după ce Real a intentat un proces împotriva președintelui LaLiga, Javier Tebas, pentru că plănuia un plan de investiții de 2,7 miliarde euro de la fondul american CVC.

Real Madrid, Juventus și FC Barcelona sunt singurele echipe care nu au anunțat că au părăsit proiectul Superligii Europene și care au spus că vor continua să dezvolte proiectul. Real Madrid are datorii de aproape 1,2 miliarde euro, la fel ca Barcelona și Atletico Madrid.

UEFA a luat primele măsuri împotriva echipelor Real Madrid, FC Barcelona și Juventus Torino

„Răzvrătiții" Real Madrid, Barcelona și Juventus au primit prima pedeapsă de la UEFA pentru că au fondat Super Liga Europei și au continuat să o susțină. Până se va judeca procesul, cei trei granzi au fost „rași" din clipul de prezentare al Champions League pentru sezonul 2021-2022. Videoclipul a provocat multe discuții, pentru că nu conține absolut nicio imagine cu cele trei echipe.

Ce e Super Liga Europeană?

După cum se știe, Real Madrid, Barcelona și Juventus sunt cele trei cluburi care au continuat să susțină acest proiect și nu s-au retras din el, așa cum au făcut-o celelalte echipe.

Super Liga europeană, competiţie care a fost înfiinţată pe 19 aprilie, a fost suspendată pe 21 aprilie. Anunţul a fost făcut după ce cluburile engleze, 6 la număr, au decis să se retragă.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Inter Milano. Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal şi Tottenham sunt cele 6 cluburi din Premier League care au făcut un pas în spate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel