Real Madrid după Ronaldo. Bale: Suntem mai mult o echipă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Gareth Bale
Gareth Bale
Real Madrid arată mai mult ca o echipă după plecarea lui Cristiano Ronaldo, a declarat pentru cotidianul The Daily Mail unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti ai deţinătoarei Ligii Campionilor, Gareth Bale. 

Deşi a câştigat de patru ori Liga Campionilor în cinci sezoane la Real, Bale crede că formaţia madrilenă poate fi mai puternică fără Ronaldo în încercarea sa de a triumfa pentru a 14-a oară în această competiţie. Bale a strălucit după transferul lui Ronaldo la Juventus, marcând în primele trei etape de campionat şi pasând decisiv sâmbătă pentru Isco, în egalul cu Athletic Bilbao (1-1). 

"Lucrăm mai mult pentru grup"

"Desigur, va fi puţin diferit după plecarea unui jucător atât de mare. Da, poate că atmosfera e mai relaxată. Cred că suntem mai mult o echipă, lucrăm mai mult pentru grup, decât pentru un jucător", a spus Bale. Galezul a marcat două goluri în finala ultimei ediţii a Ligii Campionilor (3-1 cu Liverpool ), în care a intrat în repriza a doua. 

Bale a avut o relaţie tensionată cu antrenorul Zinedine Zidane şi probabil s-ar fi despărţit de Real dacă acesta ar fi continuat pe banca echipei. Bale nu a răspuns la întrebarea dacă noul antrenor al lui Real, Julen Lopetegui, este un tehnician mai bun decât Zidane. În opinia sa, este mai uşor să comunice cu Lopetegui, care vorbeşte engleza la antrenamente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel