Real Madrid - Barcelona, cupa Spaniei. 'Galacticii' depind de Vinicius, a spus Ancelotti înainte de 'El Clasico'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Vinicius Jr, extrema lui Real Madrid, este acum unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, a declarat antrenorul Carlo Ancelotti, adăugând că nu este un motiv de îngrijorare faptul că evoluţiile echipei depind atât de forma brazilianului în acest sezon, informează Reuters. 

Vinicius, care are 22 de ani, a fost decisiv în sezonul trecut, când Real a câştigat La Liga şi Liga Campionilor, şi fanii echipei sale speră că el îşi va conduce echipa spre victorie în meciul de joi cu FC Barcelona, semifinala tur a Cupei Spaniei.

'Real Madrid depinde de Vinicius Jr şi este o dependenţă bună pentru că este unul dintre cei mai buni jucători din lume în acest moment. Eu văd în dependenţa de Vinicius un lucru normal pentru noi, astăzi e unul dintre ei mai mari jucători din lume. Nu trebuie să-i dau sfaturi suplimentare', a spus miercuri Ancelotti într-o conferinţă de presă.

Real Madrid este pe locul 2 în La Liga

Real Madrid este pe locul 2 în La Liga, la 7 puncte în spatele Barcei, dar Ancelotti nu crede că rezultatul de joi va influenţa lupta pentru câştigarea campionatului. Totuşi, după victoria de săptămâna trecută, 5-2 pe terenul lui Liverpool în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, italianul a spus că echipa lui se va bate pentru toate trofeele.

'Suntem într-o situaţie asemănătoare cu cea de anul trecut, cu doar două puncte mai puţin decât aveam acum exact un am. Nu stăm mult mai bine decât anul trecut, suntem acolo unde merităm să fim', a afirmat el, notează Agerpres.

Real Madrid, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor, după ce a zdrobit-o pe Liverpool cu 5-2

Real Madrid a făcut un pas mare spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a zdrobit-o pe Liverpool cu 5-2 (2-2), marţi seara, pe Anfield, într-un meci din prima manşă a optimilor.   Vezi golurile aici!

 Manşa secundă se va juca în data de 15 martie, pe Stadionul Santiago Bernabeu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel